SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Declaraţiile antrenorului Radu Voina înainte de meciul cu Viborg

Voina
Voina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Radu Voina, a declarat că jocul handbalistelor daneze de la Viborg va fi atent studiat înainte de întâlnirea de duminică din Liga Campionilor la handbal feminin "Este şi dificil ca la 48 de ore de la un meci de Liga Campionilor să jucam la maximă capacitate unul de campionat, după o aşa încărcătura nervoasă şi o luptă cum a fost cea din partida cu Dinamo Volvograd.Ce este laudabil este ca fetele s-au mobilizat şi au tratat disputa cu seriozitate, chiar dacă au făcut şi multe greşeli", a declarat Voina după meciul de marţi cu Tomis Constanta, din campionatul intern.

Antrenorul campioanei României a afirmat că nu va lua măsuri speciale pentru românca Varzaru, handbalista la gruparea daneza: "Am vorbit cu Vărzaru. Am felicitat-o pe Cristina şi i-am spus că acele14 goluri marcate cu Hypo contează şi pentru meciul cu Oltchim, nu trebuie să dea altele. Este o jucătoare foarte bună, cu experienţă dar nu vom lua măsuri speciale contra ei pentru că Viborg are, din nefericire, multe handbaliste valoroase, de la portari la extreme". Voina crede că un eventual succes ar însemna pasul decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor: "Va fi un regal handbalistic, sînt sigur de acest lucru. Ne dorim să jucăm bine si să învingem. De obicei sînt rezervat în calculate în pronosticuri dar pot spune că dacă vom învinge pe Viborg paşii sînt siguri spre semifinale".
           

  Radu Voina a mai declarat că pîna duminică va pune accent pe studierea handbalistelor campioanei Danemarcei. "Ne vom concentra numai pe meciul cu Viborg. Ştiu că Patricia Vizitiu a declarat ca le-a visat şi noaptea pe rusoaicele de la Dinamo Volvograd. Sînt sigur că aşa se va întîmpla şi cu danezele de la Viborg, nu vor avea multe secrete pentru noi. Le vom studia atent, ore şi ore în şir. La final sper să fie un vis frumos. Anul trecut ne-au eliminat dar nu vom studia acele partide, chiar dacă Viborg are, în mare, tot jucătoarele de atunci. Ne vom concentra pe partidele jucate de daneze în aceasta ediţie a Ligii Campionilor", a afirmat Voina.

Sursa: Mediafax

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
 •  17 Februarie 2010, 14:32

Foarte tare antrenor, deci pe el nu-l intereseaza meciurile directe de anul trecut, chit ca echipele sunt cam aceleasi ci il intereseaza doar meciurile recente ale adversarului cu alte echipe.Pe langa faptul ca fiecare echipa nu joaca la fel in toate meciurile, ci si functie de adversar poate ar fi bine macar sa vada unde au gresit atunci si sa corecteze. Oricum, mult succes fetelor, vor avea un meci foarte greu dar si ocazia sa-si ia revansa pentru anul trecut.

 •  17 Februarie 2010, 12:37

....si aici tot cu volvo o tineti!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează