SPORTURI  »  HANDBAL  »  THW KIEL-HCM CONSTANŢA 35-14 (16-7)

Demolaţi » HCM Constanţa a pierdut la 21 de goluri în faţa echipei THW Kiel, deţinătoarea trofeului

HCM a suferit o nouă înfrîngere în Ligă.
HCM a suferit o nouă înfrîngere în Ligă.

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 23:14

HCM Constanţa rămîne fără victorie şi după al treilea meci din Ligă. Speranţe de succes nu erau prea multe pentru că au întîlnit, ieri,  cea mai bună formaţie a grupei B, THW Kiel, deţinătoare a trofeului.

Germanii au  început fără menajamente, cu motoarele turate într-o sală plină şi călduroasă. Constănţenii nu şi-au găsit ritmul. În primele nouă minute nemţii au înscris cinci goluri, iar românii nici unul. Criciotoiu a fost cel care a pus primul gol pe tabelă pentru HCM în minutul zece. Kiel a dominat şi a încris de cîte ori a putut în faţa unei apărări care nu mai ştia ce să facă. Rudi Stănescu a încercat să limiteze dezastrul însă la pauză Kiel conducea deja cu nouă goluri.

În repriza a doua prăbuşirea a fost şi mai evidentă pentru echipa din Constanţa. Meciul s-a încheiat cu 35-14, iar constănţenii trebuie să uite repede acest eşec pentru că pe 18 octombrie au meci, la Buzău, cu Celje, o echipă mai apropiată ca valoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
robert1205
robert1205  •  13 Octombrie 2012, 13:29

E talcioc IN Polivalenta si de aceea se joaca in sala de le Buzau,mai urata decat cea de la Constanta,dar asa vrea EHF.

fibra
fibra  •  12 Octombrie 2012, 12:13

E totusi un scor,care nu justifica participarea in Liga Campionilor.Puneti si voi un pic de suflet cind jucati.Ziceati ca o infringere la cinci goluri ar fi cit o victorie.Sa zicem,desi e penibil cind pierzi sa spui ca ai cistigat.Dar la 21 de goluri e nu rusinos,e o caraghioasa indiferenta de neacceptat.

vladutz13
vladutz13  •  12 Octombrie 2012, 11:10

Joaca la Buzau? nu spuneau ca joaca toate meciurile la Polivalenta??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează