SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / CHALLENGE CUP ALPLA-UCM REŞIŢA 29-28 (14-14)

Doar un gol

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

UCM Reşiţa a pierdut cu 28-29 turul finalei disputat în Austria.

UCM Reşiţa a început prima repriză a finalei în avantaj, reuşind două goluri con­se­cutive prin Ciubotariu şi Rohoz­neanu, şi a încheiat-o la egalitate. Chiar dacă tabela a indicat la pauză 14-14, reşiţenii au fost mai tot timpul peste austriecii de la Alpla, care au preluat conducerea doar spre finalul celor treizeci de minute.

Cădere după pauză
După ce jucătorii şi-au tras su­fletul la vestiare, lucrurile în teren s-au schimbat, handbaliştii de la Alpla punînd trei goluri între ei şi deţinătoarea Cupei Challenge.

Re­priza a doua le-a aparţinut. Cu trei minute înainte de final, marja de trei goluri era din nou pe tabelă, însă reşiţenii au avut două reuşite consecutive şi scorul s-a strîns la 28-29. Rohozneanu a aruncat la poartă cu 18 secunde înainte de expirarea timpului de joc, dar a ratat şi UCM Reşiţa porneşte în returul de săptămîna viitoare, de la Reşiţa, cu un handicap de un gol. “N-am putut să cîştigăm, dar am obţinut un rezultat strîns. Este bine ce am făcut, dar nu trebuie să fie o sărbătoare”, a spus Aihan Omer.

Infirmerie
UCM Reşiţa a avut trei jucători care au jucat la jumătate din potenţial. Tucanu şi Cuciula au apărut sporadic în formaţie, iar Bojan Butulja a făcut doar faza de apărare. Sîrbul a vrut enorm să joace, dar a făcut-o practic doar în mîna stîngă. “El şi-a dorit, iar eu m-am bazat pe jocul lui defensiv şi pe experienţa sa “, a adăugat Ai­han Omer.

În locul lui Butulja, în atac a jucat Ilie Vaidasigan, care a mar­cat opt goluri. Antrenorul celor de UCM Reşiţa a recunoscut că apa­riţia lui Vaidasigan şi jocul pivotului Iri­mescu au surprins echipa din Austria.

“A fost un meci greu, aşa e în orice finală europeană. Sper să cîştigăm acasă şi să luăm trofeul”
Ilie Vaidasigan jucător UCM

“Automulţumirea este periculoasă, de aceea nu facem o sărbătoare din acest rezultat. Mai este un meci!”
Aihan Omer antrenor UCM

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
 •  05 Mai 2008, 10:04

felicitari resita,mult succes in retur!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close