SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL UNIVERSITAR

Doi eroi: Ionuț Iancu și Demis Grigoraș » Ei au fost decisivi în finala Campionatului Mondial Universitar

Barcelona l-a monitorizat pe portarul de la CSM București, Ionuț Iancu (22 de ani)
Barcelona l-a monitorizat pe portarul de la CSM București, Ionuț Iancu (22 de ani)

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2016 00:00

Finala contra asiaticilor a purtat amprenta paradelor portarului de la CSM și ale interului dreapta de la Poli Timișoara.

Românii au intrat extrem de motivați în finala cu Coreea de Sud. Avuseseră probleme cu asiaticii în grupă, câştigând la mare luptă, 29-28, în chiar meciul de debut. Acum nu a mai fost cazul.

"Tricolorii" au început perfect cu 4-0, 6-1 și au ajuns la un incredibil 15-6 în minutul 23. Portarul Ionuț Iancu a făcut minuni între buturi, iar interul Demis Grigoraș a avut o evoluție entuziasmantă.

Luat om la om în partea a doua, timișoreanul care va juca din sezonul viitor în Ungaria, la Tatabanya, a fost imposibil de oprit. Dacă în grupe marcase de 17 ori în poarta coreenilor, acum nu a făcut-o decât de 13 ori!

Iancu a adunat 23 de intervenții spectaculoase, fiind de departe MVP-ul meciului. La final, când tabela arăta 28-20 pentru România, coechipierii l-au asaltat cu felicitări, Iancu devenind din Iancu cel Mare, porecla primită de la CSM București, Iancu cel Uriaș, de la evoluțiile la Mondialul de la Malaga.

51de goluri a marcat Demis Grigoraș în tot turneul, fiind golgeterul Mondialului Universitar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  04 Iulie 2016, 09:14

Meci dominat categoric de ai nostri.Iancu si Grigoras au fost aproape perfecti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează