SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL FEMININ

Echipa Oltchim se va reuni la 28 iunie

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00


Lotul campioanei României, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, se va reuni în data de 28 iunie la Sala Polivalentă "Traian", echipa urmînd să participe la mai multe turnee amicale din Ungaria şi Germania.


După reunirea din 28 iunie, componentele echipei Oltchim se vor pregăti la Rîmnicu Vîlcea timp de aproape o lună, iar în perioada 25-30 iulie vor efectua un cantonament la Poiana Braşov.


Primele două meciuri amicale sînt programate în zilele de 5 şi 6 august, în Sala "Traian", împotriva unei echipe din Liga Naţională, numele acesteia urmînd să fie anunţat în perioada următoare.


În zilele de 14 si 15 august, Oltchim va participa la primul turneu amical, la Gyor, alături de echipa locală, campioana en-titre a Ungariei, Hypo Viena, campioana din Austria şi Vaci din Ungaria. După acest turneu, campioana României se va deplasa direct în Germania pentru a disputa, în 18 august, un meci împotriva echipei pe care o antrenează românul Herbert Muller, Thuringer Erfurt. În perioada 20-22, Oltchim va merge la Schelz, tot în Germania, pentru un nou turneu la care vor mai juca ETO Gyor, Thuringer Erfurt, Metz şi alte două formaţii din prima ligă germană. La 24 august Oltchim va întîlni, tot la Schelz, echipa locala Trier.


Cel mai puternic turneu la care va participa Oltchim, va fi cel de la Bad Urach, unde şi-au mai anunţat prezenţa Zvezda Zvenigorod, Elda Prestigio, Krim Ljubljana şi trei formaţii din primul eşalon din Germania.


Oltchim va juca primul meci oficial al sezonului competiţional 2010-2011 pe data de 5 septembrie, atunci cînd FRH a stabilit să se dispute prima etapă a Ligii Naţionale.


Obiectivul din viitorul sezon pentru Oltchim este cîştigarea trofeelor interne şi accederea în finala Ligii Campionilor.


 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează