SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA-CSM BUCUREŞTI 15-22

Ecusoanele la purtător » Protest inedit al handbalistelor de la CSM Bucureşti la Craiova

Articol de - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 21:48

Jucătoarele de la CSM Bucureşti au intrat ieri la Craiova purtînd ecusoane la gît, protestînd astfel pentru jocul tur, pierdut la masa verde.

CSM Bucureşti s-a pregătit special pentru jocul de ieri, de la Craiova. Fiecare jucătoare a purtat la gît cîte un ecuson, pe care stătea scris "Oficial A, B, C sau D".

A fost un protest al echipei din Capitală după ce la jocul tur, de la Bucureşti, federaţia a dat cîştig de cauză oaspetelor, pentru că oficialii CSM-ului au pierdut ecusoanele speciale eliberate de federaţie. Cazul este şi acum în deliberare la Consiliul de Administraţie, CSM sperînd să-şi recupereze punctele.

Doar în apărare!
Pe teren, Thorstensson, Pessoa şi celelalte vedete bucureştene nu au avut emoţii în faţa Craiovei. Echipa care a terminat turul pe locul 2 a suferit a cincea înfrîngere consecutivă în 2015! Gazdele au marcat primul gol în meci în minutul 16, la scorul de 0-5!

Atacul oltencelor, chiar dacă a fost întărit cu Bianca Tiron, de la Baia Mare, a suferit pe toată durata jocului. CSM s-a desprins în partea a doua la 10 goluri diferenţă, Mette Klit a trimis pe final rezervele, dar chiar şi aşa oaspetele au cîştigat cu 22-15. În ciuda victoriei însă, nici jocul celor de la CSM nu a strălucit, bucureştencele ieşind în evidenţă doar în faza defensivă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează