SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Eliodor Voica e alesul! Îl va înlocui pe Stîngă la naţionala masculină de handbal

Eliodor Voica
Eliodor Voica

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 21:45

Fostul jucător de la Dinamo, actualul antrenor de la Ştiinţa Bacău, îi ia locul lui Vasile Stîngă pe banca "naţionalei" masculine


Noul antrenor al "naţionalei" masculine a României este Eliodor Voica (44 de ani), actualul tehnician de la Ştiinţa Bacău. El îi ia locul pe banca tehnică lui Vasile Stîngă, cel care şi-a înaintat demisia după ratarea calificării în barajul pentru Campionatul Mondial din 2013. Stîngă a condus echipa României din ianuarie 2010, a calificat-o la CM 2011, dar a şi ratat calificarea la Euro 2010 şi Mondialul din 2013.

"Au fost patru propuneri la Comisia Tehnică: Vlad Caba, Eliodor Voica, Ştefan Constantin şi Leonard Bibirig. Caba s-a retras, iar Voica a adunat cele mai multe voturi", a declarat preşedintele FRH, Cristian Gaţu.

"Va fi mult de muncă la echipa naţională. Îmi doresc să am discuţii cu jucătorii pentru că eu cred că problema se pune doar la dorinţa lor de a veni sau nu să joace pentru România. O să le spun doar atît: noi sîntem români! Şi toţi trebuie să luptăm pentru România", a declarat Voica.

Tehnicianul de la Bacău nu va renunţa la postul său de la echipa de club. "Nu mă consider un antrenor atît de evoluat încît să nu mai am ce învăţa şi să îmi permit să stau doar la echipa naţională", a subliniat Voica, tehnician care a mai pregătit pe Dinamo Bucureşti.

205 selecţii are Eliodor Voica pentru România, ca jucător, înscriind 867 de goluri

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  24 Ianuarie 2012, 18:44

naturalizati...

ceaiuri
ceaiuri  •  24 Ianuarie 2012, 18:45

nu cred ca antrenorul e de vina ci..antrenorii sunt de vina(tb plecat de jos implementat alt stil si rez sa apara peste cativa ani buni)priviti jocurile de la europene si vedeti ca noi inca suntem amatori in acest sport o solutie sa revenim..10jucatori..nationalizati

bombardierull
bombardierull  •  24 Ianuarie 2012, 07:58

VLAD CABA - tu urmezi la feminin

Vezi toate comentariile (4)
Comentează