SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL BRAŞOV

Fără Muller, fără jucătoare

Herbert Muller, Muller, Rulmentul
Herbert Muller, Muller, Rulmentul

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Mariana Tîrcă a preluat ieri Rulmentul, dar nu are pe cine antrena

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat ieri că Primăria a preluat echipa de handbal Rulmentul Braşov de la omul de afaceri Teodor Florescu. Dis-de-dimineaţă, i-a chemat la el pe Herbert Muller şi pe Mariana Tîrcă. "Eu am fost anunţat că am fost demis, am acceptat acest lucru şi nu regret nimic din cele 18 luni petrecute la echipă, chiar dacă am făcut muncă voluntară, fără să fiu plătit", a declarat Muller.

Tîrcă a preluat frîiele formaţiei şi a început imediat treaba. A trecut la discuţii individuale cu handbalistele, dorind să afle cine va rămîne şi cine nu la echipă. Spre surprinderea sa, din lotul de 13 fete, doar trei au acceptat să rămînă să joace în continuare! "Nu vom accepta să lucrăm decît cu Herbert Muller, cu nimeni altcineva", a anunţat pivotul Georgeta Vîrtic. "Situaţia nu e deloc roz la echipă, dar sper să se rezolve în timp", a precizat Tîrcă. Muller a anunţat că nimeni şi nimic nu-l vor mai întoarce din drum. "Nu sînt cîrpa nimănui. Am fost dat afară, am plecat", a încheiat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  07 Ianuarie 2010, 22:10

Scusati Doamna Tiea Mariana

 •  07 Ianuarie 2010, 10:14

Respectele noastre pt Muller !!

 •  07 Ianuarie 2010, 01:09

muller respect.........jucatoare respect............TARCA .....RUUUUUUUUSINE....asa ceva nu se face

Vezi toate comentariile (4)
Comentează