FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII 0-1

Edi Iordănescu a explicat victoria cu Petrolul: "Am reuşit o premieră astăzi"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 22:35

Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor, a vorbit după victoria echipei sale în premieră pe terenul Petrolului, scor 1-0.

"Am beneficiat de această pauză competiţională pentru a ne pune pe picioare din punct de vedere fizic. A fost o victorie muncită. Îmi felicit băieţii pentru determinare. E important că n-am primit gol. Azi am fost nevoiţi să jucăm fără 4-5 jucători importanţi.

Mergem înainte şi sper să ne îndeplinim obiectivul. Am amintiri frumoase de la Petrolul (n.r. Edi Iordănescu a fost căpitanul ploieştenilor în trecut). Fanii sînt superbi. E o premieră că Pandurii a cîştigat pe terenul Petrolului. Ne oferă linişte aceste puncte. Noi am pierdut puncte acolo unde nu ne aşteptam. Acum e important să trecem peste acest moment de entuziasm"

Edward Iordănescu, la Look  tv

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
maldini_1986
maldini_1986  •  07 Aprilie 2015, 10:48

Locul doi nu merge in CL ci europa league.

valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  07 Aprilie 2015, 09:11
Postat de cezar_patru pe 06 Aprilie 2015, 23:15

poate batem si noi pe cineva acasa? ca de un an, nu am batut decat steaua si rapid! sau sa vorbim cu ei sa mai treaca pe la tg jiu? :)

Dupa Steaua Pandurii are cel mai bun lot din prima liga, daca avea un antrenor cu experienta trebuia sa termine pe locul doi cu sanse bune pt a ajunge in grupele CL.

cezar_patru
cezar_patru  •  06 Aprilie 2015, 23:15

poate batem si noi pe cineva acasa? ca de un an, nu am batut decat steaua si rapid! sau sa vorbim cu ei sa mai treaca pe la tg jiu? :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează