SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGEDIE

UPDATE Comisia de Competiții a respins inițial cererea Unirii Slobozia de a-i amîna meciul după decesul portarului echipei! » Cînd e programată partida

Dispariţia tragică a Andreei Nica a lăsat un gol imens în poarta echipei ei, Unirea Slobozia // Foto: Marius Ionescu +1   FOTO
Dispariţia tragică a Andreei Nica a lăsat un gol imens în poarta echipei ei, Unirea Slobozia // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 00:00

Unirea Slobozia a cerut amînarea meciului de la Ploiești, de sîmbătă 24 octombrie, după ce portarul echipei, Andreea Nica, a murit duminică. Comisia de Competiții a respins inițial cererea!

13:00

UPDATE: FRH a emis un comunicat prin care precizează că meciul de handbal dintre CSM Ploiești și CSM Unirea Slobozia se va disputa pe 5 noiembrie, de la ora 17:00.

Știrea inițială:

Portarul Andreea Nica (27 de ani) visa de mult să facă un salt cu parașuta. Duminică, a mers la Clinceni pentru a-și realiza dorința. Numai că visul ei s-a încheiat într-o tragedie.

Andreea sărise împreună cu instructorul Adrian Constandache, 43 de ani, care avea peste 4.000 de salturi la activ. În urma lor, un parașutist mai puțin experimentat, Dan Floroiu, s-ar fi lansat prea repede, iar cei trei s-au ciocnit la 70 de metri deasupra solului, izbindu-se violent de pămînt. Andreea a fost dusă imediat la spital, dar s-a stins pe masa de operaţie.

Ieri a fost depusă în sala din Slobozia

Ieri, în jurul prînzului, corpul neînsuflețit al jucătoarei a ajuns la Slobozia. A fost depus chiar pe terenul de joc, acolo unde Andreea a evoluat vreme de 15 ani. Colegele ei au stat ore întregi lîngă catafalcul sportivei.

"Înger între buturi cîndva, acum înger în rai! Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și tristețea, un suflet curat , un om extraordinar!", a scris extrema Camelia Carabulea pe contul său de Facebook. "Nu vrem să credem că Andreiuța nu mai e cu noi. Viața e nedreaptă", a spus și interul Ana Maria Drăguț.

Vid dinspre federație

Conducerea Unirii Slobozia a trimis luni o adresă la federație prin care cere amînarea jocului cu CSM Ploiești, programat inițial sîmbătă, 24 octombrie. "Noi nu ne-am mai antrenat de cînd a venit vestea groaznică. Toată lumea plînge, cu fetele nici nu mai poți discuta. Echipa e dărîmată!", a spus antrenoarea Victorina Bora.

Slobozia s-a lovit de refuzul inițial al federației, care a transmis că, în conformitate cu regulamentul, nu se poate amîna partida. "Noi ceruserăm pe 26 noiembrie, să jucăm la terminarea turului. Ploieștiul a fost de acord. Nu însă și federația", a spus Victorina Bora.

Comisia de Competiții a reanalizat ieri situația și a fost de acord cu amînarea, dar pentru data de 4 noiembrie. "Măcar să nu jucăm sîmbătă. Joi înmormîntăm fata și vineri trebuia să plecăm la Ploiești. Sîntem oameni, avem suflete", a adăugat antrenoarea.

andreea nica poarta

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  21 Octombrie 2015, 09:46

Toate *** de oameni ajung in functii de conducere...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează