SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR 22-24 (10-14)

FOTO Au crezut pînă la final! » Suporterii le-au încurajat pe jucătoarele de la Oltchim pînă în ultimul minut

Fanii tricolori au încălzit atmosfera cu trompetele // Foto: Alex Nicodim +3   FOTO
Fanii tricolori au încălzit atmosfera cu trompetele // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 22:49

Spectacol pe cinste, aseară, la Sala Polivalentă, care s-a umplut pînă la refuz. Vîlcenii au luat cu asalt Capitala, dar li s-au alăturat suporteri ai Oltchimului din toată ţara.

Sala Polivalentă nu poartă noroc Oltchimului. În 2010, "galacticele" au jucat aici finala Ligii Campionilor şi au pierdut disputa cu Viborg, 31-32, ratînd cîştigarea trofeului. Aseară, istoria s-a repetat. Oltchim a jucat împotriva Gyorului, în semifinale, dar a pierdut iar.

Oficialii ar fi vrut să joace la Vîlcea, ştiau că acolo echipa are mai multe şanse, dar au ales să vină la Bucureşti, din motive financiare. Situaţia clubului nu e deloc roză cînd vine vorba de bani.

Una peste alta însă, atmosfera din Polivalentă a fost una decentă. Oltchim a fost încurajată frenetic, în ciuda faptului că nici fetele nu le-au dat prilejul suporterilor să le susţină, fiind mereu conduse pe tabelă. Cînd vîlcencele s-au apropiat de adversare, revenind de la 6, 5, 4, 3 şi apoi două goluri, cei 5.200 de spectatori parcă înnebuniseră.

În ciuda rezultatului, la final, lumea a părut mulţumită. Fanii asistaseră la un spectacol frumos. Şi-au aplaudat favoritele, au rămas să facă poze cu ele şi să le ceară autografe, urîndu-le multă baftă la retur.

Ataşament incredibil al maghiarilor
Şi Gyor a avut la Bucureşti o galerie formată din 240 de suporteri. Aceştia au cîntat tot timpul, susţinîndu-şi echipa. La final, în semn de respect şi de mulţumire, Gorbicz, Amorim, Lekici şi celelalte handbaliste ale Gyorului au urcat în tribună, cîntînd mai bine de zece minute alături de fani.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close