SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM, MÎINE, ORA 20:00, ÎN DIRECT LA DIGI 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Oltchim a efectuat ultimul antrenament înainte de returul cu Gyor

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 21:55

Oltchim va juca mîine returul semifinalei din Champions League împotriva celor de la Gyor. Fetele lui Jakob Vestergaard au efectuat ulimul antrenament înaintea partidei.

Jucătoarele Oltchimului au părut extrem de relaxate şi nu puţine au fost momentele în care au rîs cu gura pînă la urechi. Partida va fi mîine, de la ora 20:00, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
illusionro
illusionro  •  11 Aprilie 2013, 00:38

ar fi culmea sa-ti bati viitoarea echipa !

illusionro
illusionro  •  11 Aprilie 2013, 00:38

meciul de la bucuresti a fost un teatru penibil ! mai ales din partea lui bulatovic care n-a facut nimic prima repriza ( ba a ratat de 2 ori om la om,un 7m si 3 pase gresite si vreo 6 aruncari prin tribune) . In repriza a 2-a ca sa nu para asa pe fata a inceput sa marcheze dar de fiecare data cand sa ne apropiem la un gol ea tragea peste....deci c'mon....doar naivii mai cred in valcea.

illusionro
illusionro  •  11 Aprilie 2013, 00:36

Normal ca sunt relaxate....oltchim e pa ! maine va fi un simplu galop de sanatate. Toate stranierele au semnat deja cu alte echipe (barbosa-astrochanka,pineau-vardar,jovanovic-astrochanka,managarova-rusia,bulatovic-gyor) iar romancele mai mult nu pot ca nu sunt in stare. Bate gyor la 7-8 goluri intr-un meci fara istoric.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează