SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - GOG

Scandări rasiste la Dinamo - GOG » Galeria „câinilor”, conflict de la distanță pentru Cristina Neagu

Galeria lui Dinamo, prezentă la meciul cu GOG din Liga Campionilor la handbal masculin, a scandat numele Crsitinei Neagu. +12   FOTO
Galeria lui Dinamo, prezentă la meciul cu GOG din Liga Campionilor la handbal masculin, a scandat numele Crsitinei Neagu.

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 21:02 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 21:53

Galeria lui Dinamo, prezentă la meciul cu GOG din Liga Campionilor la handbal masculin, scor 30-27, a intervenit în conflictul dintre Rapid și Cristina Neagu.

După ce handbalista de la CSM București a fost înjurată de galeria Rapidului la meciul din Cupa României, numele Cristinei a fost acum scandat de fanii lui Dinamo.

În ceea ce s-a vrut a fi un moment de susținere pentru Neagu, galeria din „Ștefan cel Mare” a dus războiul cu rivala Rapid în extremă și a trecut la scandări rasiste: „La țigani, m*** la țigani”. 

Dinamo o învinge pe GOG, într-o atmosferă senzațională în Sala Polivalentă » Cum arată lupta pentru locul 4 în grupa A
DINAMO – GOG
Dinamo o învinge pe GOG, într-o atmosferă senzațională în Sala Polivalentă » Cum arată lupta pentru locul 4 în grupa A

Cristina Neagu, înjurată de galeria Rapidului

În timpul meciului din sferturile Cupei României, CSM București - Rapid 31-24, Cristina Neagu a fost înjurată de galeria rapidistă. 

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este... În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. 

Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, spunea Cristina Neagu după meci. Ea a fost înjurată chiar în timp ce dădea interviu la finalul partidei. 

Modul jenant în care fanii Rapidului justifică înjurăturile la adresa Cristinei Neagu

„De unde până unde este Cristina Neagu un bun naţional? Nu înţeleg această idee. A făcut ceva special la echipa naţională? A câştigat vreun titlu cu naţionala României şi nu ştiu eu? Tot ce a făcut a făcut pentru ea. Toate trofeele pe care le-a luat le-a luat pentru ea. 

Da, este o foarte mare jucătoare, nu contest lucrul ăsta. Dar niciodată galeriei Rapidului nu i se va pune pumnul în gură să scandeze ceea ce simte. Cristina Neagu a început! Dacă seamănă furtună, va avea furtună. Ea este jucătoare unui club, fiind plătită din banii mei, de bucureștean. 

Aceste momente s-ar putea încheia atunci când cei de la CSM vor renunța la tertipurile lor comuniste față de clubul Rapid şi nu numai. Nu uitaţi ce a declarat Cristina Neagu despre echipa de handbal Rapid, că este o echipă care fură, că e ajutată de arbitri. Iar noi nu acceptăm acest lucru”, a spus Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, la Orange Sport.

Citește și:

CS Rapid reacționează dur în scandalul galeriei cu Cristina Neagu: „N-a fost conflict cu marea handbalistă, ci cu persoana ei” + Acuză abuzuri grave: „Aveau pistoale la brâu”

FRH, comunicat ferm după evenimentele de la CSM București - Rapid: „Dorim să eliminăm așa ceva din sălile unde se joacă handbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
observer
observer  •  26 Februarie 2023, 00:18
Postat de r9nazario pe 24 Februarie 2023, 17:51

rapeeduletzul primul club cu ambitii comuniste din istoria tarii asteia! Sa nu se uite va rugam, rapeeduletzul lui gh. gheorghiu dej!

La istorie ai trecut pe pile, altfel nu si cum sa spui asemenea enormități! Rapid a câștigat Cupa Basarabia - campionatul național pe timp de război in timpul lui Antonescu!

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  25 Februarie 2023, 22:31
Postat de BOSTON10 pe 24 Februarie 2023, 11:56

Mai" amuzantule"anonim! Așa te-ai născut în anonimat asa o sa mori exact cum a murit Dinamo și ***,echipele comunismului! Pai ma incultule, cum dracu sa ai tupeul asta nesimțit sa jignești sute de mii de romani ma pui de scroafa! Dumnezeu nu doarme, tine minte, asa cum s-a ales praful și pulberea de Dinamo și *** asa se alege și de tine și de ceilalți care nu va vedeți de ograda voastră! ***

Bine, nenicule, fie cum zici tu. Eu am pus o intrebare random, fara sa atac pe nimeni, ei s-au ofensat, dar tot eu sunt "cel rau". Numai bine si tie!

balderis
balderis  •  25 Februarie 2023, 15:36
Postat de r9nazario pe 24 Februarie 2023, 17:51

rapeeduletzul primul club cu ambitii comuniste din istoria tarii asteia! Sa nu se uite va rugam, rapeeduletzul lui gh. gheorghiu dej!

Rapidulețu lu Gh. Dej, a fost retrogradat de două ori, chiar de Gh. Dej !!!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează