SPORTURI  »  HANDBAL  »  PICTORIAL

GALERIE FOTO Ea este noua Miss Handbal! Pictorial cu portarul nationalei!

FOTO: frh +4   FOTO
FOTO: frh

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 13:31

Elena Voicu (26 ani) este noua senzație dintre buturile naționalei de handbal. După ce Ada Nechita a devenit mămică, frumoasa portăriță de la Dunărea Brăila își depune candidatura pentru titlul vacant de Miss Handbal.

În 2016, Elena și colegele ei de la Brăila au administrat "tigroaicelor" de la CSM București prima înfrângere după câștigarea Ligii Campionilor. Senzuala portăriță va juca în weekend la Trofeul Carpați de la Cluj-Napoca și speră să prindă astfel lotul pentru Europenele din decembrie.

Înaintea debutului la Trofeul Carpați, goalkeeper-ul echipei naționale a realizat un pictorial inedit pentru promovarea evenimentului. S-a îmbrăcat în gladiatoare și muschetară sexy. La final, Elena le-a transmis un mesaj fanilor handbalului. 

"A fost mai greu decât mai așteptam în rolul de fotomodel, nu sunt ipostazele care mă caracterizeaza deobicei, dar a fost o experiență interesantă. Am fost gladiatoare la ședința foto și îmi doresc să avem o atitudine de luptătoare și la meciuri pentru că vom avea nevoie la Campionatul European. Trofeul Carpați este un test util pentru noi și rezultatul contează mai puțin. Noul antrenor vrea mai mult să perfecționăm relațiile de joc, să arătăm atitudine pe teren și să fim o echipă în adevăratul sens. Veniți alături de noi la Trofeul Carpați și vă promitem un spectacol de calitate", a declarat Elena Voicu.

Trofeul Carpați debutează azi, de la ora 17.00, cu duelul dintre Ungaria și vicecampioana mondială Olanda. România A și România B se duelează de la ora 20.00 în a doua semifinală. Duminică au loc finalele.

Polivalenta din Cluj, un templu al sportului la Trofeul Carpați

În zonele speciale pentru suporteri vor exista mese de ping, porți de handbal, skate-uri, trotinete sau saci de box de la partenerul Decathlon. Cei mai curajoși își pot verifica viteza de aruncare cu mingea de handbal, iar câțiva fani din sală vor avea șansa să participe la concursul "PROFI - Aruncarea de 1000 de EURO". Vor exista premii atât pentru fanii de toate vârstele, inclusiv produse cosmetice și de întreținere pentru reprezentantele sexului frumos din partea partenerul FA. La standul Derzelas, suporterii vor avea ocazia să își picteze tricolorul pe față și să își încurajeze favoritele la duelurile cu Ungaria și Olanda. Magazinul FRH va fi deschis pe toată durata Trofeului Carpați în incinta Sălii Polivalente, iar fanii își pot achiziționa tricouri, eșarfe, pixuri, stickere, huse de telefon și alte accesorii.Cei mici se pot juca pe Playstation alături de prieteni și de părinți. Ultimul joc de profil pe consolă (PS4 Handball 2016) va fi disponibil pentru testare.

sursa: frh.ro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
358764667816329
Madalin Istrate  •  28 Noiembrie 2016, 01:45
Postat de conasu_boeru pe 26 Noiembrie 2016, 23:09

La concursurile de miss, ajung toate *** ! Acesta este ”frumosul” real !!!

Esti nesimțit !!!

358764667816329
Madalin Istrate  •  28 Noiembrie 2016, 01:44

Avem cele mai frumoase handbaliste !!!

358764667816329
Madalin Istrate  •  28 Noiembrie 2016, 01:44

Foarte frumoasa !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează