SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI A CÂȘTIGAT LIGA CAMPIONILOR

GALERIE FOTO Ea este suedeza nonconformistă care s-a îndrăgostit de România » Ce mesaj a postat după finala Ligii Campionilor + cum arată când nu joacă handbal

FOTO: Instagram +8   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 12:49

CSM București a câștigat ier finala Ligii Campionilor, după ce a învins-o dramatic, după aruncări de la 7 metri, pe Gyor.

Isabelle Gullden, 27 de ani, a venit în vară și îi place la nebunie la în România. CSM București a adus-o pe Bella Gullden din postura de MVP al Campionatului European din 2014, acolo unde suedeza a dus echipa țării sale pe podiumul continental.

Gullden provine dintr-o familie de sportivi, tatăl și unchiul ei practicând luptele greco-romane. Și suedeza a practicat acest sport, dar ulterior s-a orientat către handbal.

La finalul meciului de ieri, Gullden a postat pe Facebook o fotografie cu trofeul Ligii Campionilor și cu mesajul: "CHAMPIONS FUCKING LEAGUE !!! "

 

"SARMALELE SUNT DELICIOASE"

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Gullden spunea că îi place foarte mult în București și că iubește mâncarea românească.

- Ce te-a impresionat cel mai mult în România?
-  Îmi place foarte mult Bucureștiul. Este un oraș mare, un oraș viu, spre deosebire de Suedia, unde la 10 totul este închis. Oamenii sunt deosebiți, mâncarea este excelentă. De asta am și semnat unul plus unu contractul inițial, să văd cum e. Dacă nu mi-ar fi plăcut nu aș fi rămas. Oamenii, respectul, dragostea lor. Îmi place și mâncarea. Sarmalele sunt delicioase, dar îmi place orice mâncare. E bine că în Bucureşti poți să găsești orice: și bucătărie italienească, și grecească, și suedeză. Îmi place că în magazine găsești tot ce îți poți dori.

- Clătite ai încercat, gogoși, ciorbă de burtă?
- Ce sunt alea? Nuuuuu! Înseamnă că mai am multe lucruri de încercat. Nu am gustat nici clătite, nici gogoși. Și nici, cum ai zis? Ciorbă de burtă!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
10153324563120690
Stoica Relu  •  09 Mai 2016, 18:19

Cat despre fete ,au fost magnifice!

10153324563120690
Stoica Relu  •  09 Mai 2016, 18:17
Postat de babahuda pe 09 Mai 2016, 16:11

intradevar mai ai multe de experimentat ..BAIETII SUNT GENIALI FATA DE SUEDEZI ..incearcai ,nu ai ce pierde .glumesc ..o saramura,un bors de crap.de miel ,stufat de miel ,mamaliga cu ou ,unt ,telemea de ***,gris cu lapte cu scortisoara,vinurile romnesti premiate in franta ,avem o tara f frumoasa ,spunele si conationalilor si prietenilor din alte tari sa viziteze meleagurile Romanesti .avem tot ce ne trebuie pt a va face sezonul placut ,de la mare,munte pana la dealuri si campii ..monumente ,cascade rare ,delta dunarii singurul tinut din lume ecologic ,nu sa intervenit in schimbari ,e cum a lasat dumnezeu ..veniti cu totii sa vedeti aceste frumoase melaguri ale lumii .NU AVETI NIMIC DE PIERDUT ,DECAT DE CASTIGAT ..MULTUMIM PT TROFEUL MAXIM CAR IL POATE LUA O ECHIPA DE CLUB IN EUROPA ..SUCCES

Omule,RESPECT pentru tot ce ai scris!Avem o tara minunata!Ar trebui sa luptam pentru ea pana la ultima suflare ,asa cum au facut toti stramosii nostri!

10153324563120690
Stoica Relu  •  09 Mai 2016, 18:16

Omule,RESPECT pentru tot ce ai scris!Avem o tara minunata!Ar trebui sa luptam pentru ea pana la ultima suflare ,asa cum au facut toti stramosii nostri!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează