SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Gata pentru Buducnost » HCM Baia Mare a câștigat ieri, 31-21 la Craiova, și e gata de meciurile cu campioana Europei

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 00:00

Baia Mare a trecut fără probleme aseară, la Craiova, de echipa locală, SCM, formația care pusese reale probleme campioanei CSM București, etapa trecută.

Vicecampioana României a condus de la un capăt la altul, echipa pregătită de Simona Gogârlă opunând ceva rezistență doar în prima parte. Tripleta "stranierelor" Abbingh (8 goluri), Do Nascimento (7) și Jezici (4) a fost de neoprit, o evoluție foarte bună având între buturi și Ionica Munteanu. HCM a câştigat cu 31-21 și o așteaptă cu moralul ridicat pe campioana Europei, Buducnost Podgorica, echipa pe care o va întâlni în "sferturile" Ligii Campionilor, primul meci sâmbătă, în România.

Banii tot nu au venit

Deși li s-a promis că își vor primi o parte din salariile restante, jucătoarele au așteptat degeaba. Până ieri nu le intrase în cont niciun leu! Azi, în ședința Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, consilierii vor dezbate din nou problema echipei, care riscă să se desființeze la finalul sezonului. Jucătoarele HCM-ului au câte 4-5 salarii restante și situația e din ce în ce mai tensionată la clubul maramureșean.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează