SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Gheorghe Tadici: „Meritam să ajungem în semifinale”

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Gheorghe Tadici vrea să le dedice suporterilor eventuala victorie cu Gyor din ultima etapă a Ligii Campionilor şi nu crede că Nurnberg poate realiza surpriza la Togliatti

Chiar dacă Oltchim este la un pas de a părăsi Liga Campionilor înainte de faza semifinalelor, obiectiv pe care chimistele îl aveau de îndeplinit, partida cu ETO Gyor (sâmbătă, ora 19.30) are o miză importantă. Dacă gruparea olteană se va impune, la orice diferenţă de scor, Liga Naţională de handbal feminin va avea în următoarele două sezoane două reprezentante în cea mai puternică competiţie din Europa. “Vrem să dedicăm ultima victorie suporterilor care au fost şi vor rămâne alături de noi. Nu vom ajunge în semifinale chiar dacă eu cred că meritam. Gândiţi-vă numai că trei din cele patru formaţii care sunt în careul de aşi au câte o înfrângere pe propăriul teren iar noi, care rămânem acasă, nu avem. Asta e viaţa, poate tot rău este înspre bine.”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (42)
 •  12 Martie 2008, 23:04

otto, esti IDIOT !! si atat ! ramai acelasi simbol al prostiei brasovene ! Pacat ca in acel oras frumos de la poalele tempei s-a aciuat un bucovinean prost ca tine ! Mare pacat ! OLIGOFRENULE !!!!!

 •  12 Martie 2008, 22:43

justitiarule cel mic ia de sooge d'aici un pic :))) vai, ce-ti mai place nebunaticule. mai lasa si pentru prietenii tai, nu te lacomi :))))

 •  12 Martie 2008, 21:46

Pai la finalul celor 6 runde, Oltchim probabil va avea golaveraj superior cu toate cele 3 echipe pe tur/retur si tot degeaba. Daca erau meciuri eliminatorii eram in semifinala, dar nu sunt, e grupa tip liga si trebuia tratata ca atare. Lipsa de experienta in asemenea format, de la staff tehnic si administrativ pana la jucatoare si-au spus cuvantul. Lasa ca nu-i nimic, am ajuns la o runda de finala la prima participare in CL. Europa va auzi din nou de Oltchim foarte curand! O L T C H I M

Vezi toate comentariile (42)
Comentează