SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Prima reacție a lui Gheorghe Tadici, după ultimul derapaj grosolan la adresa jucătoarelor sale: „Mi-a murit sora”

Gheorghe Tadici
Foto:Imago
Gheorghe Tadici Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 14:47 / Actualizat marti, 31 august 2021 15:29

Gheorghe Tadici (69 de ani), antrenorul de la HC Zalău, a oferit primele declarații după ce le-a adresat cuvinte greu de reprodus propriilor jucătoare în meciul cu Rapid București din Cupa României, câștigat de echipa lui cu 26-24.

Tadici a spus că și-a prezentat scuzele în fața elevelor sale și a încercat să-și explice ieșirile suburbane, 

„Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet: am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze. 

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9. 

Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit. 

Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj. 

Vă spun dumneavoastră cum le spun și fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri.

Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere”, a declarat Tadici potrivit Prosport.

Tadici: „Mă simt vânat”

Antrenorul Zalăului a mai menționat că actualul președinte al Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, i-a făcut plângere penală în urma ieșirii sale în decor.

„Eu, cel care consider că am avut rezultate foarte mari în handbalul românesc, mă simt un om vânat. Da, sunt un om vânat. De ce, domnule Dedu? Vreau să știți că domnul președinte Dedu mi-a făcut plângere, ieri, la Comisie în urma acelei înregistrări apărute. 

Eu știu ce are domnul Dedu cu mine personal și vreau să vă spun că noi doi avem și un proces. În septembrie avem și termen. Este vorba de acest domn Dedu care a câștigat alegerile la un singur vot diferență față de Narcisa Lecușanu. 

Oamenii ca mine deranjează foarte tare, dar cu oameni ca noi s-au obținut rezultate. Acești oameni dau în mine așa cum s-a dat în domnul Belu și în doamna Bitang. 

Și unde a ajuns gimnastica românească? La pâmânt! Eu deranjez foarte tare că am puterea să spun lucrurilor pe nume. 

Sunt aduși și promovați prin handbalul de la noi tot felul de antrenori străini în detrimentul celor români, iar handbalul românesc feminin se duce și el în cap. De cel masculin mai putem să spunem ceva?

Este normal ca acea cameră să stea doar pe mine și să mă vâneze în permanență? Este normal ca Oana Manea să atace arbitrajul la interviuri, iar pe ea să nu o cheme nimeni la comisii?

Apropo, să știți că am ajutat-o în cariera ei și pe Oana Manea, așa cum mă consideră unii pe mine”, a mai spus Tadici pentru sursa citată.

Citește alte știri din handbal:

Surpriză imensă în finala Cupei României la handbal feminin » Gloria Buzău a umilit-o pe CSM București!

Interviu cu MVP-ul finalei, Mădălina Zamfirescu: „Sunt naționalistă, mă bucur că avem o echipă 80% românească!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
aurelianionut
aurelianionut  •  01 Septembrie 2021, 00:07

Dupa mintea astuia daca cineva are un necaz,are tot dreptul sa se comporte cum vrea in momentele alea...:)))))))Ba mos Gerila,absolut toata lumea trece prin care ceva nasol,cum ar fi ca toata lumea sa faca precum faci tu?Matahalos si prost...

ioan.h
ioan.h  •  31 August 2021, 21:18
Postat de ioan.h pe 31 August 2021, 21:00

Vă mai amintiți atacurile rasiste la adresa lui Alisson Pineau ! Tot individul acesta grobian e de vină,căci el conduce (prin cei doi fii ) și galeria ! Un astfel de individ ar trebui interzis , nu de pe bancă, ci din orice arenă de sport din România. N-are ce cauta nici măcar ca spectator ! Locul lui ,când e orice competiție sportivă în localitate, la politie (ori la spitalul de boli mintale ). Este inadmisibil de ce Prefectul (ori) de Zalău nu se autosesizează ! De ce ? Pentru că prin echipa de handbal se *** !!!!!

ori Primarul

ioan.h
ioan.h  •  31 August 2021, 21:00

Vă mai amintiți atacurile rasiste la adresa lui Alisson Pineau ! Tot individul acesta grobian e de vină,căci el conduce (prin cei doi fii ) și galeria ! Un astfel de individ ar trebui interzis , nu de pe bancă, ci din orice arenă de sport din România. N-are ce cauta nici măcar ca spectator ! Locul lui ,când e orice competiție sportivă în localitate, la politie (ori la spitalul de boli mintale ). Este inadmisibil de ce Prefectul (ori) de Zalău nu se autosesizează ! De ce ? Pentru că prin echipa de handbal se *** !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează