SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANUNȚ

FOTO Însărcinată cu primul copil, Sorina Grozav a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Gicu: „Poate nu veți crede, dar...”

Gicu și Sorina Grozav // sursă foto: Instagram +28   FOTO
Gicu și Sorina Grozav // sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 20:32 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 20:24

Sorina Grozav (24 de ani), inter la Rapid București, a anunțat zilele trecute că a rămas însărcinată. Handbalista de națională a dezvăluit ulterior și cum l-a cunoscut pe soțul ei, fotbalistul Gicu Grozav.

Pe 1 noiembrie, Rapid București a anunțat că nu se va putea baza pe serviciile Sorinei Grozav o perioadă, handbalista fiind însărcinată cu primul ei copil.

„Principala marcatoare a Rapidului în Liga Campionilor și Liga Florilor MOL nu va mai putea juca începând de luna aceasta. Familia Rapid îi felicită pe viitorii părinți și îi urează Sorinei o sarcină ușoară!”, a transmis clubul alb-vișiniu.

+24 FOTO

Sorina Grozav dezăluie cum l-a cunoscut pe Gicu: „Poate nu o să vă vină să credeți”

La câteva zile distanță, Sorina a făcut o serie de dezvăluiri intime. Ea a povestit cum și-a cunoscut soțul, pe Gicu Grozav, fotbalistul Petrolului Ploiești.

„Poate nu o să vă vină să credeţi, dar ne-am cunoscut pe reţelele de socializare. Mă bucur că relaţia noastră a crescut frumos. Acum stăm împreună la Bucureşti şi el face naveta la Ploieşti.

Mă bucur că suntem într-un punct frumos al relaţiei noastre. Va fi dificil, va fi şi frumos. Nu ştii unde te duce cariera de sportiv. Eu sunt pozitivă şi sunt sigură că o să fie bine”, a afirmat Sorina la Fanatik.

+24 FOTO

Handbalista Rapidului speră ca primul ei copil să fie băiat. „O să mă ajute şi mama, o să îşi facă timp. Nu mi-e frică, sunt curajoasă şi sunt sigură că o să fie foarte frumos.

Eu am noroc că o să fie şi mama cu mine. Probabil o să fie mai comod pentru mine decât pentru ea. Mă bucur că va fi într-o familie de sportivi. Mi-ar plăcea să fie băiat”, spune Sorina.

VIDEO: gol superb înscris de Gicu Grozav în Petrolul - Farul

Vezi și: 

Blonda care-ți taie răsuflarea în sala de sport! Recunoaște: „E imposibil să rezist tentației!”

CSM București este neînvinsă în România de doi ani » Cine și când o va detrona?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
betino1995
betino1995  •  12 Noiembrie 2023, 20:35

Mama Sorinei nu cred ca mai poate juca acum, in locul fiicei, la Rapid, asa ca s-a reprofilat pe ocupatia de doica. Poate va fi un mare sportiv si copilul care se va naste din acesti 2 sportivi valorosi si o bunica pe masura !

adrian.7
adrian.7  •  09 Noiembrie 2023, 15:21

Mie stirea cea mai importanta mi se pare anuntul Sorinei ca mama ei lasa handbalul si va deveni doica...Cei care o stiu pe Mariana își fac cruce și nu vad neam cum ar arata Mariana Târcă împingând un cărucior și drăgălind un bebeluș...Cei care o știu...

dakesis
dakesis  •  09 Noiembrie 2023, 00:35

aoleo, si de ce sa nu ne vina sa credem? te pomeni ca oti fi primul cuplu ***? Cand am vazut ca nu o sa credem, era gata sa pariez ca v-ati intalnit la biblioteca Academiei, rasfoind de zor manuscrise medievale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează