SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR 22-24 (10-14)

Greşeli multe, ratări incredibile! » Oltchim s-a bătut singură în disputa cu Gyor

Meiroşu, Curea şi Pineau au înconjurat-o pe Løke, din care se mai vede doar creştetul şi mîna cu mingea // Foto: Cristi Preda
Meiroşu, Curea şi Pineau au înconjurat-o pe Løke, din care se mai vede doar creştetul şi mîna cu mingea // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2013 21:27

10 pase greşite sau direct în mîinile adversarelor, 6 contraatacuri în situaţie de unu la unu ratate, două aruncări de la 7 metri irosite! E harta greşelilor seci făcute de Oltchim în meciul cu Gyor.

Mult prea multe pentru o semifinală de Liga Campionilor, în condiţiile în care vrei să cîştigi şi ai în faţă singura echipă care pînă acum, în istoria acestei competiţii, cîştigase toate cele 12 partide precedente!

Trac şi emoţie
Oltchim a început meciul dezamăgitor. Greşeli copilăreşti din partea unor jucătoare despre care nu se poate spune că ar fi trebuit să le tremure mingea în mînă. Bulatovici, Brădeanu, Barbosa, Manea nu şi-au găsit locul în primele minute. Şi cînd începi cu Gyor cu 1-6, ajungi apoi la 6-13, e greu să mai speri la ceva.

Vestergaard nu şi-a simţit nici el jucătoarele prea bine. A mizat pe Ungureanu, Barbosa, Curea, Managarova şi Brădeanu şi jocul nu a mers. Abia după intrarea lui Navarro, Meiroşu, Nechita, Pineau evoluţia s-a înviorat. Echipa a căpătat un pic de culoare.

Noroc cu apărarea
Oltchim a jucat mai aproape de adevăr în partea a doua. Dacă în prima repriză vedeta Bulatovici a fost inexistentă, în partea a doua a evoluat foarte bine. A fost golgeterul aşteptat. Oltchim a ieşit în evidenţă cu adevărat în defensivă. Pivotul Heidi Loke nu a mişcat, la fel Lekici, Radicevici, Redei-Soos şi chiar Gorbicz. Singura care nu a putut fi oprită a fost brazilianca Eduarda Amorim.

Vîlcencele au risipit însă exasperant. Cele şase ratări din situaţie de unu la unu, cele două aruncări de la 7 metri irosite au cîntărit enorm la final.

Superioritate degeaba
Un alt punct slab al Oltchimului au fost atacurile în superioritate numerică. Deşi a avut 12 minute cu un om mai mult pe teren, Oltchim nu a reuşit să înscrie în acest timp decît 3 goluri. A primit în schimb, în momentele în care avea o jucătoare mai mult decît adversarul, cinci goluri! În inferioritate numerică, Oltchim a marcat de două ori, iar în superioritate, Gyor ne-a taxat de trei ori.

14 mingi a apărat Katrine Lunde Haraldsen, dublu faţă de cîte au reuşit împreună Ungureanu şi Navarro

12-12 a fost situaţia golurilor marcate din aruncări de la 9 metri între Oltchim şi Gyor

6 eliminări de două minute a suferit Gyorul, dublu faţă de Oltchim

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
qpax
qpax  •  09 Aprilie 2013, 02:49

Acum ca Oltchim a vazut cu cine are de aface, si ca forta adversarului sau, a fost mult, da mult exagerata de propaganda ungureasca (fac asta de 1000 de ani) ... acum va e frica ... chiar si antrenorul lui Gyor recunoaste ca trebuia sa castige cu mai multe goluri ... ca i-a prins pe Oltchim intr-o zi destul de ... ciudata ... ei bine Oltchim nu va face 2 meciuri la fel ... se va mobiliza si va pune pe Gyor in mare dificultate acolo ... daca va castiga vom vedea ... si victoria lui Krim la Larvik, arata ca grupele Gyorului de pana acum au fost destul de subtiri ... meciul de la Vesprem este deschis la orice rezultat ... 2goluri avans sunt apa de ploaie, pentru ce lot are Oltchim! Vedem...

qpax
qpax  •  09 Aprilie 2013, 02:41

Gata ati rezolvat subtilitatile fotbalului, si acum ati trecut pe semicerc ...:)) Stiti si depre sponsorizari, depre economie de piata, capitalismul nu mai are secrete, stiti si despre contracte, etc ... stiti ce va spune propaganda basista de la transilvania mook ...:)) Adevarul este ca Oltchim desi a gresit mult mai mult ca Gyor, greseli nefortate de jocul lui Gyor, a avut trac mai mare, presiune mult mai mare, probleme de lot (ex. un singur pivot), probleme de stabilitate finaciara, si cateva greseli de alcatuire a echipei, facute de Jakob, a aratat forta mai mare decat Gyor, si o line de 9m mult peste ... ce dadea Bulatovici nici nu era mirosit de unguroaice ...:))

qpax
qpax  •  09 Aprilie 2013, 02:33

De ce nu vreti sa asteptati returul, mai sunt cateva zile ... romani cfri-sti? ... Imi cer scuze pentru oximoron! ...:)) Si daca ar fi articolul subiectiv, ceea ce nu e deloc cazul ... tot ar fi scuzabil, ca asta e ziar ROMANESC ... noi care nu suntem apatrizi, romani sau unguri, suntem cateodata subiectivi la sport ...:)) Intr-adevar ... 'presa romaneasca' v-a invatat in general sa-si injure proprile echipe si simboluri, ceea ce face deliciul acestor romani purtatori ilegali de 'cetatenie'! Ce-ar sa va duceti voi si sa va vedeti de echipele voastre, si sa lasati handbalul sa-l comenteze fanii acestor echipe ... eu nu vad fani ai Oltchimului aici, vad avatare cu dinamo, cfr, cam JENANT!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează