SPORTURI  »  HANDBAL  »  OFERTĂ

Gyor, campioana Ungariei, o transferă pe Lunde, cel mai bun portar din lume

lunde haraldsen
lunde haraldsen

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Katrine Lunde Haraldsen, cel mai bun portar din lume la Jocurile Olimpice de la Beijing şi la Euro 2008, ar putea-o părăsi la finalul sezonului pe campioana Europie, Viborg HK.

Lunde Haraldsen e în negocieri avansate cu campioana Ungariei, ETO Gyor, care i-a făcut o ofertă tentantă jucătoarei norvegiene. Contractul goal-keeperului cu Viborg expiră pe 31 mai 2010, urmînd se pare a nu fi prelungit, mai ales că echipa la care evoluează Cristina Vărzaru s-a înţeles deja cu Christina Pedersen, portarul de la FCK Copenhaga. "E adevărat că am discutat cu Gyor. Nu am luat încă o decizie, dar impresiile lăsate de cei de la Gyor au fost foarte bune", a declarat Katrine Lunde Haraldsen. Şi impresarul handbalistei, Michael Hansen, a vorbit despre transfer. "Negocierile cu ungurii au fost constructive".

Gyor urmează în cazul în care va reuşi să o transefere pe Lunde Haraldsen să renunţe la un alt portar de mare valoare: Katalin Palinger, care are, se pare, probleme de sănătate.

Katrine Lunde Haraldsen are 29 de ani şi a mai jucat în afară de Viborg la Kristiansand, Vag şi Aalborg. A cîştigat cu Viborg de două ori campionatul Danemarcei şi Liga Campionilor în 2009, iar cu "naţionala" Norvegiei a cucerit titlul olimpic în 2008, pe cel european, în acelaşi an, fiind desemnată la ambele competiţii cel mai bun goalkeeper.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  11 Februarie 2010, 18:41

dupa declaratiile presedintelui clubului ETO, Palinger s-a accidentat anul trecut in noiembrie la umar; si Lunde a avut oferte de la 5 cluburi, dar pana la urma oferta noastra a fost cea mai 'consistenta'

 •  11 Februarie 2010, 18:35

conform sitului gyorietokc Katrine Lunde Haraldsen a semnat astazi cu Gyor pe 3 ani , de la 1 iunie 2010

 •  11 Februarie 2010, 16:26

pleaca de la Viborg din cauza 'malaiului'; cu alte cuvinte nu a fost de acord cu o micsorare de salar ; nu kre k poti caracteriza pe cineva dupa cateva interviuri,dar mie mi se pare o 'repezita' cu nasul pe sus.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează