SPORTURI  »  HANDBAL  »  METZ - GYOR 32-31

Gyor pierde la Metz, 31-32, dar rămâne favorită la Final Four

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 20:08

Campioana Ungariei a suferit cumplit pe terenul campioanei Franței, Metz Handball, și a pierdut, scor 31-32. Echipa pregătită de selecționerul României, Martin Ambros, a fost condusă și la cinci goluri diferență de o echipă care a jucat cu 5.000 de fani în spate.

Slovena Ana Gros (12 goluri) a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, tot ea marcând și golul victoriei cu 7 secunde înainte de final.
După 16-16 la pauză, problemele au început cu adevărat pentru unguroaice în partea a doua.

Gazdele s-au desprins la 28-23, dar vicecampioana Europei a avut puterea să revină. Nora Mork (10 goluri) a fost decisivă pentru Gyor, deși portarul Metzului, internaționala franceză Laura Glauser a avut și ea multe parade senzaționale.

S-a terminat 32-31 pentru gazde, care au însă o misiune extrem de grea la Gyor. Metz însă a mai reușit câteva rezultate senzaționale în acest sezon. A învins pe Buducnost, pe teren propriu, 28-25, dar și pe Vardar Skopje, 42-28!

Vardar a câștigat în Danemarca

Campioana Macedoniei, Vardar Skopje a făcut un pas uriaș pentru calificarea la al patrulea Final Four consecutiv. Vardar a trecut în deplasare cu 28-26 de FC MIdtjylland, după ce a condus la o diferență de 6 goluri, la pauză: 18-12.

Andreea Penezici 7 goluri și Alexandra Lacrabere 5 reușite au fost principalele marcatoare ale oaspetelor, pentru daneze Trine Jensen cu 5 goluri fiind cea mai bună realizatoare.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează