SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

HCM a cerut schimbarea datei de disputare a returului cu Veszprem

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat ieri datele de disputare ale dublei dintre HCM Constanţa şi MKB Veszprem, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Surprinzător însă, acestea diferă faţă de înţelegerea iniţială încheiată între cele două cluburi. Astfel, turul, care ar fi trebuit să aibă loc sîmbătă, 27 martie, a fost mutat o zi mai tîrziu, urmînd să se desfăşoare duminică, 28 martie, de la ora 16:15, la Buzău. În schimb, returul a rămas sîmbătă, 3 aprilie, de la ora 18:15, la Veszprem, dar constănţenii speră să schimbe ziua de disputare a manşei secunde, pentru a putea petrece Paştele acasă.

"Nu mă deranjează că vom juca meciul de pe teren propriu o zi mai tîrziu, ci vreau ca returul să fie pe 2 aprilie. Am trimis cîte o cerere oficială în acest sens atît la federaţia europeană, cît şi la  Veszprem. Pe 4 aprilie este Paştele, şi cel ortodox, şi cel catolic, motiv pentru care nu avem legături cu avionul spre casă. Ar însemna să ne petrecem Paştele în Ungaria. Dacă nu vom găsi înţelegere, vom face tot posibilul să contractăm o cursă charter, care ne va costa însă foarte mult", a explicat directorul executiv al campioanei României, Nurhan Ali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  17 Martie 2010, 18:42
Postat de alexadius pe 13 Martie 2010, 09:36

Pt ca idiotii de aici, din Constanta, ma refer la primar si Consiliul Judetean nu au fost in stare sa construiasca o sala cu 6000 de locuri

nu numarul de locuri e problema ci faptul ca sala nu e omologata pt ch.league...!

alexadius
alexadius  •  13 Martie 2010, 09:36

Pt ca idiotii de aici, din Constanta, ma refer la primar si Consiliul Judetean nu au fost in stare sa construiasca o sala cu 6000 de locuri

 •  13 Martie 2010, 07:43

de ce nu se joaca meciul tur la constanta :?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează