SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

HCM Baia Mare, 11 din 11 » Campioana României nu a pierdut nici un meci de pregătire şi a cîştigat al patrulea turneu al verii

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 21:56

HCM Baia Mare este invincibilă. Echipa maramureşeană, care se pregăteşte pentru meciurile de Liga Campionilor, nu a pierdut nici un meci în intersezon, cîştigînd toate cele 11 confruntări.
În ultimul turneu, week-endul trecut, echipa pregătită de Costică Buceschi a cîştigat turneul "Elek Gyula", de la Budapesta, la care au mai participat FTC Budapesta, vicecampioana Ungariei, Siofok şi Radnicki Kragujevac (Serbia). Băimărencele au cîştigat cu 30-22 cu Kragujevac şi cu 31-26 în faţa Siofok-ului. În finală, ieri, HCM a întîlnit pe FTC Budapesta, ca şi cu o săptămînă în urmă, la "Baia Mare Trophy".

Româncele au avut acum ceva mai multe emoţii. Gazdele au condus cu 14-12 la pauză şi cu 24-20 în minutul 47! Au pierdut-o apoi şi pe pivotul Makeeva, care a văzut cartonaşul roşu pentru proteste la adresa arbitrilor. În ultimele 13 minute, Baia Mare a revenit însă, a primit doar trei goluri, marcînd în schimb 11. Elisei, căpitanul echipei, a fost jucătoarea care a tras echipa după ea, dar şi portarii Arenhardt şi Ungureanu au avut evoluţii foarte bune.

Maramureşencele şi-au trecut în cont al patrulea trofeu al verii, urmînd ca miercuri să înceapă oficial seonul, în Supercupa României, la Braşov, contra celor de la HCM Roman.

Trofeul rămîne acasă
Corona Braşov a cîştigat ediţia 2014 a Memorialului "Dumitru Popescu Colibaşi", echipa pregătită de Bogdan Burcea învingînd în ordine cu 40-26 pe U Alexandrion Cluj, cu 35-23 pe HC Zalău şi cu 31-25 pe CSM Slobozia. HC Zalău a terminat pe doi după ce a învins cu 37-26 pe U Cluj, dar a pierdut cu 28-29 cu CSM Slobozia. La golaveraj, Slobozia a fost pe 3, chiar dacă a pierdut, 26-30, cu clujencele.

Au pierdut finala
Naţionala de cadete a României, pregătită de Mariana Tîrcă şi Luminiţa Huţupan Dinu, a pierdut ieri finala turneului de la Schmelz (Germania), 22-23 în faţa Germaniei. În grupe, româncele cîştigaseră în faţa nemţoaicelor, 20-19, trecuseră de Thuringer HC, 25-22, şi de Polonia, 29-16.

Ultimul loc la Schmelz
Dunărea Brăila a ocupat ultimul loc, al şaselea, în turneul "Ladies Cup", disputat la Schmelz (Germania). Brăilencele au pierdut toate cele trei partide disputate: 17-31 cu OHG Nisa (Franţa), 22-28 cu Thuringer HC (Germania) şi 20-24 cu Bayer Leverkusen (Germania).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează