SPORTURI  »  HANDBAL  »  METZ - HCM BAIA MARE, AZI, ORA 17:00, DIGISPORT 2

HCM Baia mare caută primul succes în deplasare, în Liga Campionilor: "Victorie cu Metz la orice scor!"

Articol de - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 20:12

HCM Baia Mare e la al doilea sezon de Ligă. Anul trecut, maramureşencele au obţinut două victorii, ambele pe teren propriu, pierzînd de fiecare dată în deplasare.
Şi actualul sezon a început pentru Baia Mare cu dreptul, 30-25 cu MKS Lublin. Azi, campioana României caută primul succes din istorie pe teren străin.

"Obiectivul e clar: victoria! La orice scor să fie, asta nu ne interesează", a declarat antrenorul Costică Buceschi. Tehnicianul e încrezător mai ales că miercuri, în ultima etapă de campionat, elevele sale au făcut cel mai bun joc din actuala ediţie. "Sîntem în urcare. Echipa va juca de la meci la meci mai bine. Sînt convins de asta. Ne aşteaptă însă un joc foarte greu, Metz e o echipă redutabilă", crede Buceschi.

Campioana Franţei a pierdut primul meci în Ligă, 20-25 la Larvik, dar nu se simte bine nici în campionat. Miercuri a pierdut al doilea joc în 7 etape, 24-25 la Dijon, şi e abia pe locul 3. Apărarea e punctul lor forte, pleacă bine pe contraatac şi au şi nişte jucătoare cu mare experienţă, gen Baudouin, Andriuşina, Mendy.
În celălalt meci al grupei D, din etapa a doua, aseară s-a disputat întîlnirea dintre MKS Lublin şi Larvik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  25 Octombrie 2014, 18:36

rusine dupa blatul cu BRAILA sa u facut de ris

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close