SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE - CSM BUCUREŞTI, AZI, ORA 17:15, ÎN DIRECT PE DIGI 1

HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti sînt pregătite de marea confruntare: "Să vedem cine-i mai bun!"

Laura Oltean (la minge) le va avea azi ca adversare pe Elena Nicula (stînga) şi Cristina Vărzaru // Foto: Raed Krishan
Laura Oltean (la minge) le va avea azi ca adversare pe Elena Nicula (stînga) şi Cristina Vărzaru // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 23:26

Cele două echipe vizează doar victoria şi nu se sperie de forţa adversarei. HCM Baia Mare sau CSM Bucureşti? E întrebarea care s-a pus încă din vară, cînd cele două echipe au anunţat transferurile făcute.

Baia Mare le are acum în lot pe campioanele mondiale Makeeva, Davîdenko, ambele cu Rusia, Arenhardt şi Do Nascimento, cu Brazilia, pe campioana olimpică Herrem, dar şi pe medaliatele europene şi mondiale, româncele Ungureanu, Nechita şi Elisei.

De partea cealaltă, CSM Bucureşti răspunde cu cinci campioane ale lumii, patru brazilience, Pessoa, Cavalheiro, Da Silva şi Rodrigues, şi rusoaica Vetkova, cu bronzul olimpic, Carmen Martin, cu vicecampioana Europei, Thorstensson, dar şi româncele medaliate la Mondiale şi Europene: Vărzaru, Tolnai şi Tivadar.

"Aşteptăm acest meci pentru că vrem să vedem nivelul echipei, dar şi care este cea mai bună echipă din campionatul României", a declarat antrenorul Costică Buceschi. Daneza Mette Klit a fost şi ea concisă. "Nu mi-a plăcut ultimul meci al echipei mele, la Baia Mare trebuie să jucăm mult mai bine dacă vrem să cîştigăm. Va fi, cu siguranţă, cel mai greu meci".

3.000 de spectatori vor asista la meci, biletele puse în vînzare, la preţul de 5 lei, fiind epuizate în mai puţin de trei ore.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Octombrie 2014, 14:09

ambele echipe bat pasul pe loc...poate totusi reusesc sa faca un meci reusit..cine o sa arate mai aproape ca o echipa..o sa castige,cred ca totusi linia de 9m v-a face diferenta

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  05 Octombrie 2014, 09:42

Ca ardelean , musai să țin cu Baia Mare ... Chiar dacă nu la va fi ușor .Baftă HCM !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează