SPORTURI  »  HANDBAL  »  REZULTAT

HCM Baia Mare, victorie cu CSM Bucureşti, 32-25, înainte de debutul în Ligă

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 octombrie 2013 23:46

HCM Baia Mare şi-a trecut în cont, miercuri seara, a cincea victorie consecutivă în actuala ediţie a Ligii Naţionale. Echipa pregătită de Costică Buceschi a învins cu 32-25 (16-11) pe CSM Bucureşti, controlînd partida de la un capăt la altul.

Tehnicianul nu s-a putut baza la acest meci pe portarul Paula Ungureanu, pivotul Geta Diniş şi interul stînga Gabriella Szucs, toate accidentate.

Pentru HCM au marcat Luciana Marin 6 goluri, Eliza Buceschi 4, Nechita 4, Tănăsie 3, Geiger 3, Oltean 3, Tătar 3, Ghionea 2, Rudics 2, Pîrvuţ 1 şi Maior Paşca 1. Principalele marcatoare de la CSM Bucureşti au fost ucrainencele Glibko 8 goluri şi Zaremba 5.

Duminică, de la ora 16:00, Baia Mare debutează în grupele Ligii Campionilor, în deplasarea din Germania, de la Thuringer. Campioana României face parte din grupa A unde vor mai evolua campioana Europei, Gyor, şi campioana Austriei, Hypo Viena.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează