SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Ieșirea sau adâncirea crizei? » CSM București are un meci decisiv în Rusia, cu Rostov Don

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 09 martie 2018 14:30

CSM București joacă sâmbătă, de la ora 15:00, meciul decisiv, pentru ocuparea locului doi în grupă, în Rusia, cu Rostov Don.

Perioada slabă a campioanei României ar putea să se încheie numai cu o victorie în Rusia. Altfel, instabilitatea va continua. La Rostov e un teren pe care CSM a mai câștigat în două rânduri, în situații și mai grele. Erau jocuri decisive pentru calificare și operațiunile au reușit.

Acum, în funcție de rezultat, se va schimba doar oponentul din sferturile de finală. Locul 2 le va trimite pe bucureștence să întâlnească FTC Budapesta, vicecampioana Ungariei, iar de pe 3, vor juca împotriva franțuzoaicelor de la Metz, cel mai probabil. Asta dacă nu, și în grupa cealaltă, nu vor fi surprize, iar Metz nu va câștiga pe teren propriu cu Thuringer. 

Ce e mai important însă din deplasarea de la Rostov, va fi jocul "tigroaicelor". În ultimul timp, Neagu, Gullden și compania nu au impresionat deloc. Ba din contră. Ultima "ispravă", înfrângerea de la Craiova, a ridicat mari semne de întrebare asupra multor aspecte.

Antrenoarea Helle Thomsen se pare că a pierdut hățurile, iar echipa e una în derivă. Se poate ieși din criză doar printr-o victorie, dar va fi foarte greu. Rostov așteaptă revanșa, după ce au reușit să scoată un punct și la București, în Sala Polivalentă.

"Nu trec prin cea mai bună perioadă, se pare că nu sunt în formă. Nea-m pregătit amănunțit și vom încerca să le găsim punctele slabe", a declarat Anna Viahireva, extrema dreapta a Rostovului. MVP-ul Jocurilor Olimpice de la Rio, Anna își dorește cu ardoare revanșa. "În anii precedenți ele au fost cele care ne-au eliminat, am ieșit timpuriu din competiție, dar acum avem încredere că va fi altfel. Jucăm acasă și le putem învinge", spune Viahireva. 

"Va fi un meci foarte greu pentru noi, dar va trebui să încercăm să ne revenim. Trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în ultimul timp, altfel va fi dificil la Rostov" Helle Thomsen

clipboard01
Foto: Flashscore

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Martie 2018, 17:29

@dinamo100. Toti antrenorii straini adusi la CSM și inclusiv echipa au fost desființate de aripa conservatoare a handbalului românesc, cei care ”au glume” cu Gatu, Tadici, Radu Voina. Dovadă că așa-zisul patriotism al celor care ataca salariile de la echipa de handbal feminin a CSM este interesat, deloc obiectiv susținut de oameni din ineriorul acestui sport, este dovada că nimeni, dar nimeni nu atacă salariile de la echipa de volei feminin a aceluiasi club, egale ca valoare.

dinamo100
dinamo100  •  09 Martie 2018, 15:27

Eu cred ca CSM a avut antrenori mai buni decat Helle Thomsen. Nu am inteles de ce CSM a schimbat antrenorii cu care a ajuns in finala Ligii Campionilor.

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Martie 2018, 15:25

cu toate ca avem 2 sanse din trei(si un egal la un scor peste 22)egal si victorie,cred ca ne vom opri la a treia..sansa,infrangerea,daneza nu reuseste sa le trezeasca(se vede ca nici nu alearga,apararea mereu in cautare de solutii,in atac individualiste)presupun ca o sa fie ult meci aici ca antrenor si sa aduca un antrenor pt ultimele 4 meciuri

Vezi toate comentariile (3)
Comentează