SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

În urna a doua » Campioana Europei, CSM București, va intra în a doua serie valorică la tragerea la sorți pentru grupele Ligii în noul sezon

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2016 00:00

Pe 1 iulie, la Glostrup (Danemarca) va avea loc tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor, atât la masculin, cât și la feminin.

La fete, campioana Europei, CSM București, va intra la tragere în urna a doua valorică, conform clasamentului pe puncte al țărilor participante.

12 campioane intră direct în faza grupelor, a 13-a acceptată, pe baza unei invitații fiind vicecampioana Rusiei, Rostov Don, cea care a pierdut surprinzător titlul, în fața celor de la Astrahan! Celelalte trei locuri din grupe vor fi ocupate în urma turneelor de calificare, ce se vor stabili pe 29 iulie, la Viena. Câștigătoarele celor trei grupe de patru echipe vor accede în Top 16.

În continuare va fi, practic, același sistem ca și în sezonul trecut. Vor fi patru grupe de patru echipe, primele trei echipe urmând să ajungă în Main Round. Deși a intrat de pe ultimul loc în "sferturi", în sezonul trecut, CSM a reușit să elimine pe Rostov Don și apoi să câștige trofeul în Final Four-ul de la Budapesta!

Cum vor fi repartizate echipele?

  • Urna 1

Buducnost Podgorica (Muntenegru)
Gyor Audi ETO (Ungaria)
Vardar Skopje (Macedonia)
Larvik HK (Norvegia)

  • Urna 2

CSM București (România)
Team Esbjerg (Danemarca)
Astrahanocika Astrahan (Rusia)
Thüringer HC (Germania)

  • Urna 3

IK Sävehof (Suedia)
Metz HB (Franța)
FTC-Rail Cargo Budapesta (Ungaria)
FC Midtjylland (Danemarca)

  • Urna 4

Rostov-Don (Rusia)
3 echipe din calificări

Formațiile care intră în calificări:

Hypo Niederösterreich (Austria), Podravka Vegeta (Croația), Selgros Lublin (Polonia), Indeco Conversano (Italia), Balonmano Bera Bera (Spania), Sercodak Dalfsen (Olanda), HC Gomel (Belarus), Yenimahalle BSK (Turcia), Glassverket IF (Norvegia), HC Leipzig (Germania), Krim Ljubljana (Slovenia), Iuventa Michalovce (Slovacia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
magura
magura  •  26 Iunie 2016, 10:37

Poate daca reprezenta alta tara occidentala...

flavius1202
flavius1202  •  25 Iunie 2016, 13:17

Campioana Europei, indiferent cine ar fi, ar trebui sa fie in urna 1!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează