SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / ROMÂNIA-UCRAINA (ORA 17:15, ÎN DIRECT LA TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO)

Înainte de meciul cu Ucraina, româncele s-au rugat la mînăstire!

Articol de - Publicat miercuri, 10 decembrie 2008 00:00

Radu Voina încearcă să ridice echipa, demoralizată cu înfrîngerea categorică de marţi, 18-26 cu Spania. Selecţionerul a avut discuţii individuale cu handbalistele, le-a spus că nimic nu e pierdut şi le-a somat să uite întîlnirea cu ibericele.

"Nu asta vă e valoarea. Puteţi mai mult, a fost un accident pe care tot voi trebuie să-l reparaţi", le-a spus Voina.

Selecţionerul a recurs ieri şi la ajutorul divin. Neavînd programat un antrenament, handbalistele au mers şi s-au rugat la o mînăstire din apropierea hotelului în care locuiesc.

"Dă, Doamne, să batem Ucraina şi să ne calificăm în semifinale!", şi-a spus în gînd fiecare jucătoare.

La hotel au urmărit apoi încă o dată jocurile Ucrainei de la Campionatul European. Adversara de azi, de la ora 17:15, în direct la TVR 2, nu a bătut pînă acum decît Portugalia, a terminat la egalitate cu Spania, şi a pierdut disputele cu Norvegia şi Ungaria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  10 Decembrie 2008, 17:09

Unde pot vedea meciul live?

 •  10 Decembrie 2008, 16:57

Hai Romania! sunteti niste jucatoare super talentate si ar fi pacat sa nu ne aratam nici la acest campionat adevarata valoare....insa am mari sperante ca Dumnezeu ne va ajuta si ne va da putere sa trecem peste aceste accidente si sa facem o figura frumoasa pana la final! Bafta fetelor, suntem cu inima si gandul alaturi de voi! un suporter al nationalei de handbal feminin a Romaniei indiferent de orice

 •  10 Decembrie 2008, 16:30

Gust incurajarile de la distanta, dar, realismul ma face sa anticipez ca Ukr. va juca pe cartea apararii si contraatacul va fi devastator. E greu ca in nici 24 de ore sa ne manifestam cu prospetime. Dupa jocul cu Spania ne-am demascat slabiciunile, care cu parere de rau nu le-am observat nu numai noi ci si adversarul de azi. Si mai este ceva, daca Hutu nu prinde o zi ca in primul joc suntem nima...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează