SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Încă doi ani » Paula Ungureanu şi Ada Nechita şi-au prelungit contractele cu HCM Baia Mare

Nechita şi Ungureanu au primit flori la semnarea contractului // Foto:  hcmbaiamare.ro
Nechita şi Ungureanu au primit flori la semnarea contractului // Foto: hcmbaiamare.ro

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 22:44

Ungureanu şi Nechita şi-au prelungit contractele cu Baia Mare. Cele două şi-au propus să continue proiectul în Maramureş.

De Ziua Îndrăgostiţilor, HCM Baia Mare a oferit încă o veste bună fanilor ei. Portarul Paula Ungureanu şi extrema dreapta Adriana Nechita, "galacticele" aduse în vară de la Oltchim, şi-au prelungit şederea în Maramureş pentru încă două sezoane.

"Ne-am dorit să rămînem la HCM Baia Mare pentru a obţine rezultate cît mai bune cu această echipă. Sîntem mulţumite pînă acum, dar la anul ţintim mai sus, ne dorim ca în Liga Campionilor să avem un parcurs cît mai lung", a declarat Ada Nechita.

"Am început un proiect la Baia Mare şi acesta începe să dea roade pe zi ce trece. Noi sîntem obişnuite să jucăm la cel mai înalt nivel. Asta ne dorim să facem şi la Baia Mare", a spus şi goal-keeper-ul.

Arenhardt a recunoscut în presa braziliană
Campioana mondială, Barbara Arenhardt, portarul de la Hypo Viena, a declarat în presa din ţara sa natală, Brazilia, că va juca în viitorul sezon la Baia Mare.

"Am nevoie de noi provocări şi obiective în cariera mea. Am ales Baia Mare pentru că e un oraş care respiră handbal. Cei de acolo au echipă puternică şi vor mai aduce şi alte jucătoare. Proiectul lor este ambiţios, vor să ajungă în finala Ligii Campionilor peste doi ani. Şi partea financiară a fost importantă", a declarat Arenhardt pentru globoesporte.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează