SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Încă o lovitură! » Şimicu a semnat cu HCM Constanţa

Nurhan Ali şi noua achiziţie de la HCM, Şimicu
Nurhan Ali şi noua achiziţie de la HCM, Şimicu

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 21:42

HCM Constanţa l-a transferat ieri pe internaţionalul Alexandru Şimicu de la Timişoara.

După extrema dreaptă Valentin Ghionea şi interul stînga Călin Hagiu, campioana României a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor, achiziţionîndu-l ieri pe internaţionalul Alexandru Şimicu de la Poli Timişoara.

Interul stînga, în vîrstă de 22 de ani, a semnat un contract pe o perioadă de doi ani şi a efectuat deja primul antrenament sub comanda antrenorului Ion Crăciun. "Am ales să vin la HCM Constanţa pentru că este campioana României, un club serios, care se luptă în fiecare an în Liga Campionilor. Îmi doresc să mă integrez rapid în echipă şi la finalul sezonului să sărbătoresc primul meu titlu de campion al României", a spus Şimicu.

"Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult, primele discuţii avînd loc în urmă cu doi ani. Sper ca în scurt timp să devină un jucător important pentru HCM şi pentru echipa naţională. Am demonstrat încă o dată că ne gîndim şi la viitor, chiar dacă şi prezentul sună bine", a spus directorul executiv al HCM, Nurhan Ali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează