SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / GRANOLLERS - DINAMO 28-29

Incredibilă revenire » Dinamo a fost condusă cu 10 goluri în prima repriză, dar a surmontat senzaţional şi a câştigat în ultimele secunde cu Granollers

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

În primul meci din grupa A a Cupei EHF, Dinamo a început dezastruos în Spania, pe terenul celei de-a treia clasate în Liga Asobal, Fraikin Granollers.

Românii s-au întrecut în greşeli, ratări şi prostii. Gazdele şi-au văzut de treabă, iar în minutul 20 Eliodor Voica cerea deja al doilea timp de odihnă spre a-şi aduce elevii pe linia de plutire. Degeaba, ibericii jucau cu o debordanţă uluitoare, iar tabela le zîmbea la zece lungimi distanţă de adversari. A fost 18-8 în minutul 26 şi apoi 20-13 la pauză.

La cabine, Voica şi-a certat elevii, iar Dinamo a început revenirea, şi pe fondul încrederii exagerate a gazdelor, care au crezut că meciul e jucat. Bucureştenii s-au apropiat la 5, 4, 3 şi două goluri diferenţă. Ragot a fost creierul limpede din centru, iar pe extreme Cîmpan şi Asoltanei nu au mai ratat exasperant. Meciul s-a jucat în ultimele cinci minute. Granollers nu a mai găsit calea spre gol, iar Diaw a puncta de trei ori consecutiv. Ultima dată, cu zece secunde înainte de final. Prima şi ultima dată când Dinamo a condus în Spania!

"Când eşti condus cu 10 goluri, poate nu mai ai multe speranţe. Dar s-a dovedit că forţa grupului este cea mai puternică armă a noastră. Am reuşit după pauză să arătăm ca o echipă adevărată, cu dăruire şi ambiţie. Aş vrea să-i felicit pe băieţi pentru modul în care au luptat şi au crezut până la final în şansa lor", a declarat antrenorul Eliodor Voica. Dinamo va juca în etapa a doua, duminică 21 februarie, la Bucureşti, contra celor de la Magdeburg. Nemţii au câştigat în prima etapă, 25-19 cu danezii de la Aalborg.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  15 Februarie 2016, 11:15

Băăă ... ejnebun?!? Păi Gunoiers ăştia sînt teoretic balaurii grupei, alături de Magdeburg ... Dinamo e a paişpea roată la căruţă în grupa asta .... şi totuşi. 1) I-am bătut. 2) În deplasare. 3) După un deficit de 10 goluri. Asta înseamnă mafioserie, frate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează