SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Ioan Gavrilescu: "Mai mult ca sigur vom juca tot la Bucureşti dacă Oltchim ajunge în finală"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că echipa din Rîmnicu Vîlcea va juca tot la Bucureşti o eventuală finală de Liga Campionilor, în cazul în care elevele lui Peter Kovacs vor reuşi să acceadă în această fază a competiţiei.

 

"Sunt slabe şanse ca la Rîmnicu Vîlcea să se construiască o sală polivalentă nouă. Ştiu că autorităţile locale au promis acest obiectiv, dar este greu de realizat în aceste vremuri de criză financiară. Mai mult ca sigur vom juca tot la Bucureşti în cazul în care echipa va ajunge în finală. Alte posibilităţi nu avem. Şi aşa cererea a fost foarte mare şi la finala ediţiei trecute, am avut solicitări pentru peste 30.000 de bilete. Din păcate, cînd vom avea sală mai mare la Rîmnicu Vîlcea există posibilitatea să nu mai avem echipă. Ar fi mare păcat pentru că o astfel de sală ar fi utilă nu numai pentru echipa de handbal, ar fi folositoare întregului sport vîlcean", a spus Gavrilescu, potrivit mediafax.

El a explicat de ce Oltchimului i s-a fixat ca obiectiv pentru noul sezon calificarea în finala Ligii Campionilor: "Puteam pune obiectiv cîştigarea trofeului, dar ne-am gîndit la handbaliste, se pot speria de un astfel de obiectiv. Ne-am gîndit că mai bine ar fi să ne propunem egalarea performanţei din sezonul trecut. Au mai ajuns într-o finală de Liga Campionilor şi sunt sigur că fiecare dintre ele ştie că se mai poate ajunge şi în acest sezon acolo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
handbalvolei
handbalvolei  •  24 Iulie 2010, 22:21

www.handbalvolei.ro Cele mai bune stiri din aceste sporturi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează