SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / LARVIK - OLTCHIM, SÎMBĂTĂ, 18:15, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Îşi joacă postul » Peter Kovacs este obligat să obţină o victorie în meciul de azi, altfel va fi demis

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Oltchim nu a pornit aşa cum şi-a dorit în Liga Campionilor.

Finalista de anul trecut a fost învinsă la debut de Randers cu 27-23 în deplasare. Cu moralul zdruncinat, jucătoarele vîlcene au reuşit să depăşească în etapa a doua pe franţuzoaicele de la Toulon. Dar adevăratul test vine azi, de la ora 18:15, în compania celor de la Larvik. Peter Kovacs, antrenorul de la Oltchim, are o singură variantă, şi anume aceea a victoriei. Dacă nu, el va părăsi banca formaţiei din Rîmnicu Vîlcea. Nu-i va fi deloc uşor pentru că Larvik este principala favorită a primei competiţii europene intercluburi. Nici Vîlcea nu stă foarte rău, la casele de pariuri echipa din România fiind a patra favorită. "Oltchim e o echipă valoroasă şi mereu joacă la victorie. Sperăm să obţinem un rezultat pozitiv", a spus tehnicianul.

Jucătoarele sînt hotărîte să obţină un succes azi, chiar dacă Larvikul are în componenţă zece jucătoare din "naţionala" Norvegiei, campioană olimpică în 2008 şi campioană europeană în acelaşi an. Ele vor să şteargă cu buretele ce s-a întîmplat în Danemarca. "La Randers a fost un accident, sper ca Oltchim să cîştige toate meciurile din grupă şi să meargă mai departe", a spus Steluţa Luca. Optimismul este de bază şi în tabăra adversă. "Larvik e favorită. Am avut un început de sezon formidabil şi pot spune că am cea mai bună echipă", subliniat Karl-Erik Bohn, antrenorul norvegiencelor.

Clasament grupa C
1. Larvik    2    2    0    0    64-47    4p
2. OLTCHIM    2    1    0    1    51-46    2p
3. Randers    2    1    0    1    46-56    2p
4. Toulon    2    0    0    2    37-59    0p

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
ciupi0812
ciupi0812  •  23 Octombrie 2010, 19:03

azi dupa amiaza randers (care s-a diastrat cu oltchim) - Toulon (cu zero puncte dupa doua jocuri) 26-29!! dar unde este laivtextu'?

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  23 Octombrie 2010, 13:14

Adevarul e ca in 2-3 luni ii e greu unui antrenor sa impuna o conceptie de joc. Mai mult, are de eliminat niste deprinderi proaste din trecut, ceea ce e si mai greu. Poate ca Peter Kovacs nu e un antrenor rau, cred ca ar mai trebui lasat. In fond, avem nevoie de o victorie in 2 meciuri cu Larvik, plus o victorie la 5 goluri cu Randers. Avem sansa de a bate Larvik acasa, daca nu reusim in deplasare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează