GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Lajos Mocsa: "Cuvintele nu pot exprima durerea şi furia pe care le simt"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Tehnicianul echipei maghiare Veszprem, Lajos Mocsa, a declarat, duminică, după aflarea veştii că pivotul Marian Cozma a murit, iar alţi doi elevi ai săi sunt răniţi, că nu îşi poate exprima durerea şi furia în cuvinte, informează cotidianul maghiar Nemzeti Sport.

"Sunt şocat de când am aflat această veste. Am sunat la spital şi stiu că lui  Ivan Pesici i-a fost scos rinichiul, iar Zarko Sesum e la terapie intensivă. Despre Marian Cozma nu ştiu ce să spun, durerea şi furia nu pot fi exprimate în cuvinte. Era un jucător tânăr, ştiam că vor sărbători naşterea copilului lui Ivancsa Gergo. O veste urâtă, îmi închipui ce este în sufletul acestei familii", a spus Lajos Mocsa.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  11 Februarie 2009, 14:26

imi pare foarte rau de ce sa intamplat sincere condoleante familiei si pentru MARIAN D-ZEU SA IL IERTE. RESPECT POPORULUI MAGHIAR PT. GESTUL SAU . DE POPORUL MEU NU ZIC NIMIC DAR DE TINE MIE MILA D-LE NAUM.

 •  09 Februarie 2009, 15:50

toata stima pentru vecinii nostrii ungurii, care plang moartea acestui tanar. ce rost are atata ura pentru acest popor? nu ungurii sunt de vina, cum nici noi nu suntem de vina ca exita asemenea specimene inapoiate pe pamant.. durerea este aceeasi si o mare tristete ne leaga! sincere condoleante desi stiu ca aceste cuvinte nu vor usura in veci, durerea familiei! am plans si plang in continuare pt ca, ma repet, ar trebui sa nu mai existe asemenea nenorociri in zilele noastre! d-zeu sa-l ierte

 •  09 Februarie 2009, 00:01

dumnezeu sa-l ierte pe marian iar criminalul trebuie aspru pedepsit

Vezi toate comentariile (10)
Comentează