SPORTURI  »  HANDBAL  »  JOLIDON CLUJ-ETO AUDI GYOR, SÎMBĂTĂ, ORA 17:30, DIRECT DIGISPORT 1, LIVESCORE PE GSP.RO

Le-au speriat pe unguroaice » Adversarele Jolidonului au început să îşi facă griji după evoluţia din meciul cu Ljubljana

Carmen Cartas.
Carmen Cartas.

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 20:00

Evoluţia Clujului la Ljubljana le-a pus în alertă pe finalistele Ligii Campionilor. Unguroaicele au ajuns în Ardeal cu două zile înaintea meciului.

Campioana Ungariei, ETO Audi Gyor, a ajuns aseară la Cluj, pentru meciul cu Jolidon, de sîmbătă, în etapa a doua a Ligii Campionilor. Finalista ultimei ediţii din Ligă şi-a schimbat în ultimul moment programul, iniţial anunţîndu-şi sosirea doar vineri seara.

Maghiarele au programat azi dimineaţă un antrenament în sala "Horia Demian", antrenorul Martin Ambros avînd la dispoziţie toate vedetele echipei, în frunte cu campioanele olimpice, Haraldsen şi Loke, dar şi cu starul naţionalei Ungariei, Anita Gorbicz.

"Să nu ne facem de rîs!"
Gyor e în acest sezon principala favorită la cîştigarea trofeului, fiind, de departe, echipa cu cel mai mare buget la feminin, peste 4 milioane de euro pe sezon. "E Liga Campionilor, masa bogaţilor, cum se spune, noi nu ştim încă ce înseamnă asta. Abia mirosim acest nivel. Nu se compară cu Cupa Cupelor sau Challenge Cup. Adunăm oboseală, nu am ştiut cum e să joci din trei în trei zile, iar aceasta poate fi un duşman al nostru", a declarat antrenorul Clujului, Gheorghe Covaciu.

"Îmi doresc ca fetele să joace la nivel de Liga Campionilor, să nu ne facem de ruşine, chiar dacă vom pierde" e dorinţa tehnicianului, care crede că sîrboaica Lekici e cel mai periculos adversar de la Gyor.

Clujencele au emoţii, dar sper că vor trece peste ele cu ajutorul publicului. "Gyor e o echipă valoroasă, cu jucătoare foarte experimentate. Vom avea şi emoţii, pentru că jucăm primul meci acasă, în faţa propriului public. Îi rugăm pe suporteri să ne fie alături. Avem nevoie de susţinerea lor", a declarat Carmen Cartaş, interul stînga al Jolidonului.

Interes enorm
Vicecampioana României mizează ca sala "Horia Damian" să fie arhiplină la meciul cu Gyor, de sîmbătă. Miercuri au fost puse deja în vînzare primele 1.300 de tichete, acestea epuizîndu-se în două ore. Restul de tichete, pînă la 2.350, au fost de ieri la casele de bilete. "Dacă am fi avut noua sală de la Cluj gata, care are 7.000 de locuri capacitate, toate biletele s-ar fi vîndut", au declarat oficialii de la Jolidon. Gyor va fi şi ea susţinută la Cluj de 300 de suporteri.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează