SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP / UCM REŞIŢA-MOSLAVINA KUTINA 40-26 (21-15)

Liniştitor!

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Deţinătoarea trofeului, UCM Reşiţa, se poate considera calificată în "sferturi" după victoria zdrobitoare de pe teren propriu

UCM Reşiţa şi-a început ieri de dimineaţă marşul spre păstrarea trofeului Challenge Cup cucerit anul trecut tocmai în Norvegia, la Drammen. Elevii lui Aihan Omer au întîlnit în prima manşă a "optimilor" echipa croată Moslavina Kutina. Butulja, Irimescu şi compania au intrat pe teren însă foarte relaxaţi, neconcentraţi şi totul a început de la 4-0 pentru Moslavina. Time-outul cerut de selecţionerul "naţionalei" i-a trezit pe români, care în doar şapte minute au răsturnat ierarhiile: 6-5. Pînă la pauză, diferenţa a crescut treptat, ajungîndu-se la şase lungimi distanţă: 21-15.

În repriza a doua, handbaliştii de la Moslavina nu au mai ţinut pasul nici un moment. UCM avea deja zece goluri avantaj în minutul 36 (26-16) şi 12 lungimi în minutul 45 (31-19). La final a fost 40-26, un recital al lui Bojan Butulja, Florin Ciubotariu sau Gheorghe Irimescu. "Croaţii au jucat exact aşa cum ne-am aşteptat. Nu ne-au surprins cu nimic. În proporţie de 60 la sută cred că sîntem calificaţi, dar trebuie să fim atenţi, că s-au mai văzut surprize", a declarat precaut, la final, antrenorul Aihan Omer. "Mergem să batem şi în Croaţia. Obiectivul nostru e să cucerim din nou trofeul, dar vom merge pas cu pas. Acum, important e să trecem în sferturi", a încheiat Omer.

UCM Reşiţa 40 (21)
Butulja 10, Irimescu 7, Pasici 6, Ciubotariu 6, Tucanu 3, Pîrvan 3, Cuciula 3, Rohozneanu 2. Antrenor: Aihan Omer
Moslavina Kutina 26 (15)
Slukan 9, Caprici 5, Bedici 4, Banovici 4, Lazarovici 3, Sepak 1. Antrenor: Miloslav Milinovici

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează