Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2009 00:00

Marian Cozma a primit titlul de Maestru Emerit al sportului. Distincţia a fost acordată post-mortem de Ministerul Tineretului şi Sportului

La nivelul federaţiilor de handbal, s-a stabilit ca în fiecare an, în preajma datei de 8 februarie - data la care Marian Cozma şi-a pierdut viaţa -, să se dispute meciuri de handbal între naţionalele masculine din Ungaria şi România, fie la Veszprem, fie la Bucureşti, anunţă RTV.

Clubul MKB Veszprem a retras tricoul cu numărul opt, purtat până acum de Cozma. Tricoul cu numărul 82 al lui Cozma va fi retras şi de la naţionala României. În semn de respect, Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă al Handbalului Masculin de la Sighişoara se va numi chiar de astăzi, Marian Cozma. Toate aceste reacţii au venit la puţin timp după ce Pasărilă a fost numit tot post-mortem, cetăţean de onoare al oraşului Veszprem.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping