SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR / STEAUA - FRAIKIN GRANOLLERS 32-28

Marius Novanc: "Ne-am autodepăşit cu Granollers!"

Marius Novanc, Novanc, Steaua MFA
Marius Novanc, Novanc, Steaua MFA

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Pivotul Stelei, Marius Novanc, spune că steliştii sînt foarte mulţumiţi cu victoria la patru goluri diferenţă şi se gîndesc acum la finală

"Cînd joci cu 5.000 de oameni în spate, care cîntă şi te susţin în permanenţă, parcă prinzi aripi. Joci din elan", spune pivotul Stelei, Marius Novanc. Încîntat de atmosfera din Polivalentă, de duminică seara, Novanc crede că victoria Stelei se datorează doar ambiţiei şi dăruirii handbaliştilor. "Nu ştiu cîţi ne dădeau şanse, dar acum, după scor, cred că toată lumea e mulţumită. Ne-am autodepăşit, am jucat cel mai bun handbal şi acum ne gîndim şi la finală, de ce nu?", adaugă Marius.

Cel supranumitt "Miss" pentru că are alură de manechin şi chiar a avut tangenţă cu prezentările de modă, crede că Steaua i-a surprins pe spaniolii de la Granollers prin rigurozitatea jocului. "Nu ne-am grăbit, am ţinut de minge foarte bine şi am avut răbdare să atacăm poarta pînă am găsit o breşă în devensiva adversă. În prima repriză ne-am şi apărat strălucitor", face radiografia meciului Novanc. Are şi un mic regret. "În partea a doua a meciului am obosit şi nu ne-am mai apărat la fel de exact. Nici poarta nu a mai ţinut. Altfel, puteam să cîştigăm la o diferenţă mai mare".

Gîndul zboară acum spre retur. "Mergem în Spania nu să apărăm acest rezultat. Dacă facem asta, nu avem nici o şansă. Trebuie să plecăm cu gîndul că la Granollers va fi primul meci, că totul începe de la zero-zero. Avem multă ambiţie, vom fi determinaţi şi poate reuşim minunea", a încheiat pivotul Stelei.

5.000 de euro a promis patronul Stelei, Constantin Cazacu, fiecărui jucător dacă vor accede în finala Cupei Cupelor

Ofertă de la Granollers
Marius Novanc va părăsi, cu siguranţă, Steaua la finalul acestui sezon. El ar putea să plece chiar la adversara Stelei din semifinalele Cupei Cupelor, Fraikin Granollers. "Am avut o ofertă, dar nu am discutat nimic concret. Nu vreau să mă gîndesc la acest lucru acum. În meciul contra spaniolilor am vrut să joc bine şi nu pentru că ştiam că ei mă urmăresc. Păcat că la Steaua, la cum evoluează lucrurile acum, cu criza financiară care este, mulţi băieţi vor pleca probabil. Măcar să plecăm cu fruntea sus".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  27 Aprilie 2010, 16:33

i se spune "mis/miss" nu pentru ca ar avea alura de manechin, ci ca urmare a unei replici spuse la un moment dat...

 •  27 Aprilie 2010, 12:26

NEA CAZACULE!!! AI AUZIT SI MATA CA BAIETII VALOROSI DE LA STEAUA VOR SA PLECE? AI VAZUT CE ATMOSFERA SE POATE CREA LA MECIURI DACA AI PERFORMANTE?FA UN EFORT SA-I TII SI SA REINVIE SPIRITUL STELEI. FORZA STEAUA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează