SPORTURI  »  HANDBAL  »  TROFEUL CARPAŢI

Meci de încălzire » România a trecut la pas de Macedonia

Articol de - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Reprezentativa României nu a trebuit să se întrebuinţeze prea tare pentru a obţine un succes categoric în faţa Macedoniei.

"Naţionala" României s-a încălzit mai greu la Drobeta Turnu Severin, acolo unde se desfăşoară în acest an ediţia "Trofeului Carpaţi". "Tricolorele" au jucat de la egal la egal în primele 30 de minute cu tinerele handbaliste macedonene, care au făcut însă eforturi considerabile pentru a ţine ritmul.

După 17-15 la pauză, România s-a desprins însă decisiv în partea a doua, chiar dacă elevele lui Radu Voina au lăsat impresia că nu forţează prea tare. "Au jucat un pic cu frîna de mînă trasă, deşi eu nu le-am cerut asta. Să zicem că a fost primul meci. Pînă la urmă victoria a fost clară, e drept în faţa unei echipe ce nu ne-a pus prea multe probleme şi a încercat doar să ne încurce", a spus selecţionerul Radu Voina.

"Căpitanul" Elisei, portarul Tolnai, dar şi tînăra Cristina Zamfir au fost jucătoarele cele mai în formă din echipa României, care va întîlni azi, de la ora 17:30, în al doilea meci, "naţionala" Poloniei, în direct la DigiSport. Polonia şi Ucraina au terminat la egalitate ieri, 28-28.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
blue_sky
blue_sky  •  30 Octombrie 2010, 13:42

Halal articol, nu scrie nici macar scorul final.Asa reporter asa articol.

sarbule
sarbule  •  30 Octombrie 2010, 10:11

Nici macar o poza de la meci nu ati putut sa puneti.Aseara romania a jucat in galben,dar se vede ca va daore undeva de echipa de hanbal toata seara nu am vazut o stire despre meciul din trofeul carpati,dar fotbal cat cuprinde.Macar o stire pe care sa o puneti pe site dumneavoastra in prim plan.

werder_fan
werder_fan  •  30 Octombrie 2010, 02:07

ati uitat a scrieti scorul "gazetarilor"!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează