SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAŞOV - HCM BAIA MARE, 19:45, DIGISPORT 2

Meciul adevărului » Corona Braşov speră să arate că se poate bate la titlu în derby-ul cu HCM Baia Mare

Articol de - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 21:10

Corona Braşov şi HCM Baia Mare se întîlnesc azi, de la ora 19:45, direct Digi2, în derbyul etapei a cincea a Ligii Naţionale.
Vicecampioana României, Corona Braşov, e ultima echipă care a reuşit să bată campioana. Se întîmpla în etapa a 8-a din sezonul trecut, cînd, sub Tîmpa, Corona cîştiga cu 29-27! De atunci s-au scurs 24 de meciuri în care maramureşencele nu au mai "călcat" strîmb.

"Şi noi ne batem la titlu!"
Văzută drept "arbitru" la titlu, între rivalele HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, Corona Braşov speră să nu fie doar atît. " Chiar dacă noi nu am fost luaţi în calcul în lupta pentru titlu, sînt convins că vom fi una dintre contracandidatele celor de la HCM Baia Mare în acest sezon, fie că vor să recunoască sau nu. Să le respectăm doar cît trebuie, nu să le supraevaluăm!", spune antrenorul braşovean Bogdan Burcea. De partea cealaltă, maramureşenii nu privesc adversara de sus.

"Va fi un meci foarte greu. Ştim toate lucrul acesta. Şi anul trecut Braşovul a fost cam singura echipă care ne-a pus probleme şi toată lumea ştie că la ele am avut singurul eşec. Noi încercăm să ne mobilizăm şi să nu mai facem greşelile din startul sezonului!", a declarat centrul Luciana Marin.

24 de victorii consecutive au bifat băimărencele de la ultima înfrîngere, chiar contra Braşovului

4-1 e scorul întîlnirilor directe în ultimul sezon în favoarea celor de la Baia Mare. HCM a cîştigat întîlnirea retur din sezonul regulat, în play-off de două ori şi în finala Cupei României

Colege la "naţională", Adriana Nechita (dreapta) şi Camelia Hotea vor fi azi adversare Foto: Alex Nicodim

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează