SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, AZI, 17:45, TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Meciul de azi cu Rusia nu are nici o miză » Oceni haraşo

Articol de - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

România întîlneşte azi campioana mondială Rusia, la Euro 2010. Calificate  în careul de aşi, "tricolorele" se gîndesc deja la semifinale.

Meciurile României cu Rusia au avut în ultimii ani sare şi piper. De la finala mondială din 2005 şi pînă în 2008, Rusia ne-a bătut pe unde ne-a prins. În ultimii doi ani însă, "tricolorele" şi-au pus la colţ adversarele.

În această seară, la Herning, disputa nu mai are nici o importanţă. E doar una de palmares. România e calificată în semifinale, pe cînd echipa lui Trefilov, cu evoluţii modeste, e cu bagajele făcute pentru a pleca acasă.

"Pînă acum am avut cinci jocuri extrem de grele, în urma cărora abia mai puteam respira, cum se spune. Ziua liberă a fost ca o supapă de care aveam nevoie. Meciul cu Rusia îl vom juca doar la victorie, chiar dacă rezultatul nu mai contează", a declarat Radu Voina. Tehnicianul României va odihni, cu siguranţă, jucătoarele care au dus greul pînă acum. Mai mult ca sigur Cristina Neagu nu va evolua, poate doar la aruncările de la 7 metri, la fel Ionela Stanca, Oana Manea. Azi Ada Moldovan, Magdalena Paraschiv, Florina Chintoan vor bifa multe minute, mai multe ca oricînd.

Rusia nu pare nici ea prea interesată de meci. "Am jucat mizerabil la acest turneu final. Încercăm să schimbăm biletele, să vedem dacă putem găsi bilete de avion cu două zile mai devreme", a spus antrenorul Evgheni Trefilov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cristinaco71
cristinaco71  •  16 Decembrie 2010, 12:40

Pe rusoaice ar fi bine sa le batem pentru a avea un moral foarte bun la meciul cu Suedia. Indiferent de rezultatul fetelor din acest meci, pentru mine aceste fete sunt cele mai bune! HAI ROMANIA!!!

sibman
sibman  •  16 Decembrie 2010, 09:57

Oceni haraşo? translate please.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  16 Decembrie 2010, 02:49

Poate castigam asa, de palmares, dar fara sa riscam prea mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close