SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 24-25 (ÎN TUR 24-22)

Meiroşu nu îşi revine după eliminarea din Ligă: "Nu-mi dau seama ce s-a întîmplat. E un coşmar!"

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2013 00:55

Adina Meiroşu spune că e incredibil cum s-a putut rata calificarea în finală. "Ne-am blocat, nici nu-mi mai aduc aminte fazele din ultimele minute!"

- Adina, ce s-a întîmplat cu voi în ultimele minute? Aţi jucat excepţional 50 de minute şi apoi...
- E foarte greu de explicat în cuvinte. Nu ne dăm nici noi seama ce s-a întîmplat. Recunosc că nici nu-mi mai aduc aminte ultimele zece minute. Păcat, nu am ştiut să gestionăm un moment favorabil, poate unic în cariera noastră.

- E şi mai mare frustrarea pentru că aţi condus tot meciul, chiar şi la şase goluri. Aţi redus la tăcere suporterii, unguroaicele erau debusolate.
- Am jucat mai bine decît ele. Regretăm că nu am jucat la fel şi la Bucureşti, dar acum ce contează e faptul că am ratat o şansă unică. Ne-am fi dorit să jucăm finala, ne-am bătut, am luptat.

- V-aţi crezut prea repede calificate?
- Se poate! Îmi pare rău pentru că dacă ele ne-ar fi bătut rău, ne-ar fi scos din sală cum se spune, plecam acasă cu capetele plecate, le felicitam! Dar aşa, am fost mai bune, am fost peste ele, le-am învins, dar noi sîntem triste.

- Ce crezi că se va întîmpla în continuare? Se desfiinţează echipa?
- Am muncit un an întreg ca să jucăm finala, am fost atît de aproape. Acum nu ştiu ce se va întîmpla. Nu pentru mine, dar mi-aş dori ca această echipă să existe în continuare. Pentru oraş, pentru suporterii noştri minunaţi.

- Ce v-aţi spus în vestiar, la final?
- Ne-am încurajat printre lacrimi. Eu, oricum, vreau să le mulţumesc tuturor fetelor pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru felul cum au luptat. Am trăit momente frumoase împreună, bucurii şi dezamăgiri. Această echipă nu merita să piardă aşa.

- Sună ca un rămas bun pentru tine?
- Nu, dar bănuiesc că nu vor mai rămîne toate fetele, orice s-ar întîmpla. Trebuie să avem puterea să o luăm de la capăt, sîntem sportive şi în viaţă există momente bune şi mai puţin bune. Oricum, meciul ăsta ne va marca mult timp de acum încolo.

Silvia Navarro! Fabulos
Iberica Silvia Navarro a fost cea mai bună jucătoare de pe teren în meciul de aseară. Spaniola a avut nu mai puţin de 21 intervenţii salutare şi un procentaj de 46 la sută! "Păcat de evoluţia ei. A fost fenomenală. Are un suflet mare", a spus Iulia Curea despre coechipiera sa. Navarro a plîns în hohote la final. Cu greu a fost consolată de coechipiere.

"Ne-am văzut prea devreme calificate. Nu pot să cred că în ultimele zece minute conduceam cu şase goluri şi la final nu ne-am calificat. Nu pot să-mi revin!"
Oana Manea

"Am avut cel mai mare noroc din viaţă! Trebuie să recunoaştem că Oltchim ar fi meritat calificarea"
Jovanka Radicevici

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sandraluiza
sandraluiza  •  12 Aprilie 2013, 14:48

Adina explicatia este ca sunteti proaste si labile psihic. Intotdeauna ati fost si veti ramane. In ultimii 6 ani v-ati batut joc de voi si de suporteri in nenumarate randuri si la Oltchim si la Echipa Nationala.

vera7kc
vera7kc  •  12 Aprilie 2013, 11:35

hai sa lasam ipocrizia deoparte Adina....nu pt tine ai vrea ca echipa sa nu se destrame? ci pentru suporteri? Aiurea, cine mai crede asa ceva! Dupa felul cum jucati, e mai mult decat evident ca nu dati 2 bani pe suporteri! Probabil ca multe din romancele noastre de la Oltchim ar ajunge pe la echipe din tara, fara sansa de a mai juca la nivel inalt in Champions Leauge. De asta va e teama! Dar cat sa mai fie investit in aceasta echipa care nu poate ajunge la marea performanta din tot felul de motive???

kanedel
kanedel  •  12 Aprilie 2013, 11:08

EEE NU ITI DAI SEAMA?...E SIMPLU,ATI UITAT CA SUNT DOUA JOCURI DE JUCAT! ASTA E ,ITI SPUN EU.TREBUIA SA VA MOBILIZATI SI IN PRIMUL MECI LA FEL ASTIA,UNGUROAICELE SI-AU DAT SEMA DE ACEST LUCRU,VOI NU...DAR NU MA MIRA...ASA SUNTEM NOI NOI ROMANII

Vezi toate comentariile (8)
Comentează