SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM TOROK RM. VÎLCEA

Momente de groază » Microbuzul junioarelor de la HCM Torok Rm. Vîlcea a fost lovit de un tir

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 23:33

Micuţele handbaliste de la HCM Torok Rm. Vîlcea au trecut printr-o sperietură uriaşă marţi noapte, microbuzul în care se aflau fiind lovit de un TIR pe Dealul Negru.

Abia plecaseră de la Rm. Vîlcea. Era trecut de miezul nopţii, dar micuţele handbaliste de la HCM Torok Rm. Vîlcea erau foarte bucuroase. Abia aşteptau să ajungă la mare, la Eforie Nord, acolo unde ieri trebuiau să înceapă tabăra de pregătire.

Dintr-o dată, s-a auzit o bubuitură puternică, geamurile de pe partea stîngă a microbuzului s-au spart, iar fetiţele au început să ţipe cu feţele şiroind de sînge.

"Un TIR a ajuns pe contrasens. A intrat cu viteză într-o curbă, pe coborîre, carosabilul era umed. A şters toată partea stîngă a microbuzului, s-au spart geamurile", a povestit Tavi Rădoi, soţul antrenoarei Maria Rădoi, care făcea şi el deplasarea cu echipa de handbal.

Cinci fetiţe au avut de suferit în urma accidentului. Cel mai grav a fost însă chiar antrenoarea Mia Rădoi, fosta jucătoare a Oltchimului şi a "naţionalei" României.

"Ea stătea în spatele şoferului. Are mai multe tăieturi pe faţă şi nu a putut fi cusută din cauza cioburilor care-i intraseră în carne. A fost transportată de urgenţă la spital, la Piteşti, alături de cele cinci fetiţe", a adăugat Tavi Rădoi.

Ieri, toată lumea a fost externată, iar tabăra a fost anulată.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează