SPORTURI  »  HANDBAL  »  PLAY-OFF CAMPIONATUL MONDIAL 2015

Ne-am pricopsit cu Serbia » România va întîlni vicecampioana Mondială în play-off-ul pentru turneul final

Articol de - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 22:11

"Tricolorele" vor întîlni în barajul pentru Mondiale vicecampioana lumii, echipă care nu a învins pe nimeni însă la Euro 2014 şi a terminat pe locul 15


Ieri a avut loc, la Budapesta, şi tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru Campionatul Mondial din 2015, care va avea loc în Danemarca. Aflată în urna favoritelor, România a avut mult ghinion. I-a ieşit în faţă Serbia, vicecampioana lumii, formaţia care a jucat excelent în 2013, dar a lăsat de dorit anul acesta, la Europene, pierzînd toate meciurile din grupă, inclusiv cu Slovacia! România are amitiri urîte cu Serbia, echipa care ne-a lăsat acasă la Europeanul din 2006, singurul la care naţionala nu a participat.

"Norocul nostru din totdeauna. Dacă e un adversar de care să nu dăm, cu el cădem", a declarat pivotul Oana Manea, marea absenţă a României la Euro 2014. "Va fi foarte dificil. Serbia a făcut un turneu final slab, dar am înţeles că au avut multe jucătoare care au evoluat accidentate. Va trebui să ne pregătim foarte bine", a declarat şi Cristina Neagu. Interul stînga al României nici nu concepe o necalificare. "România e singura echipă care s-a calificat la toate ediţiile de pînă acum. Trebuie să păstrăm tradiţia. Nu-mi imaginez cum să stau acasă în luna decembrie, atunci cînd au loc turneele finale", a declarat Neagu.
Dubla cu Serbia va avea loc pe 6-7 iunie, respectiv 13-14 iunie 2015, primul meci în deplasare.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  22 Decembrie 2014, 17:19
Postat de igelu pe 22 Decembrie 2014, 16:04

Vrea sa spuna ca daca ieseam pe 5 nu mai intram la baraj!

Asta de unde ai scos-o? Doar Norvegia s-a calificat direct, campioana europeana. Plus Danemarca, tara gazda. De la locul 2 in jos toate echipele merg la baraj. Inlcusiv Spania, argintul europenelor, care va juca cu Slovacia (care,apropo ,a invins Serbia la CE, deci spanioloaicele ar putea spune ca ele au avut mai mare ghinion).

ceaiuri
ceaiuri  •  22 Decembrie 2014, 17:03

o echipa buna unde jucatoarele prin daruire,forta(tarile ex-iugoslave intodeauna au excelat in jocurile de echipa)chiar alcatuiesc o echipa..avem o experienta neplacuta intr-o dubla(imediat din lot s-a desprins echipa muntenegru )unde ne-au lasat acasa..la europeanul acesta dupa jocul cu..fratele mai mic se pare ca unele jucatoare nu au dat totul pe teren..iar mai departe unele au stat mai mult pe banaca..titularele nefacand fata..

igelu
igelu  •  22 Decembrie 2014, 16:04
Postat de adi_stelistul pe 22 Decembrie 2014, 13:34

Eu inteleg ca e la moda sa dai in Tadici, dar nu e adevarat ce zici. Au fost 9 echipe in urna favoritelor (intre care si noi) si alte 9 in urna a 2-a (intre care Serbia). Pur si simplu asa a picat.

Vrea sa spuna ca daca ieseam pe 5 nu mai intram la baraj!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează