SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR 22-24 (10-14)

Neagu şi-ar fi dorit să fie pe teren cu Gyor: "Mi-a fost greu în tribună"

Cristina Neagu cu mîinile la ochi după o ratare a colegelor sale // Foto: Alex Nicodim
Cristina Neagu cu mîinile la ochi după o ratare a colegelor sale // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 23:06

Cristina Neagu a sărit, s-a bucurat, a suferit şi a trăit cu intensitate fiecare moment al meciului. Ea crede încă în calificare.

Marea absenţă a Oltchimului, Cristina Neagu a suferit în tribună, accidentată. E a doua semifinală consecutivă pe care cea mai bună jucătoare din lume în 2010 o ratează din cauza ghinionului. Anul trecut era operată la umărul drept, acum a suferit o ruptură de ligamente la piciorul stîng!

- Cristina, cum ai trăit meciul?
- Mi-a fost foarte greu să stau în tribună, să văd cum fetele sînt conduse, dar nu am ce să fac. Nu pot să le ajut cu nimic.

- Cum ţi s-a părut prestaţia coechipierelor?
- Deşi nu au prins o zi tocmai bună, eu cred că nu e totul jucat. A fost un simplu meci de handbal, mai e returul şi eu sînt încrezătoare.

- Crezi că se poate întoarce calificarea?
- De ce nu? Eu am încredere că Oltchim poate face un meci mare. Fetele trebuie să aibă încredere, să discute, să se ajute între ele. Eu am încredere în aceşti antrenori, pot să găsească soluţia de a trece de Gyor.

- Unguroaicele sînt favorite, nu?
- Sigur, dar două goluri nu sînt greu de recuperat. Nici la Budapesta, cu Ferencvaros, nimeni nu ne dădea nici o şansă. Şi fetele au cîştigat. Sigur, Gyor e o echipă de alt calibru. Important e să creadă pînă la capăt, să nu cedeze. Să meargă hotărîte, ca şi cum la Veszprem s-ar juca primul meci!

ALTE ŞTIRI:

Gol din poartă în poartă
Faza meciului de ieri a fost, fără îndoială, golul reuşit de portarul Oltchimului, Silvia Navarro. Micuţa iberică a marcat din propriul semicerc, în minutul 37, observînd că norvegianca Katrine Lunde Haraldsen e mult ieşită dintre buturi. A trimis mingea exact la ţintă, fiind aplaudată în picioare de toţi cei 5.200 de spectatori. "Să ştiţi că golul nu e întîmplător. A exersat toată săptămîna aruncări din poartă în poartă pentru că ştiam că Haraldsen iese foarte mult dintre buturi", a declarat antrenorul Jakob Vestergaard.

"Gyor e o forţă pentru că are stabilitate!"
Adina Meiroşu a avut o prestaţie foarte bună contra Gyorului. A fost una dintre jucătoarele surpriză. "Ne-am dorit enorm să cîştigăm, dar atît am putut. Gyor de cîţiva ani reprezintă o forţă în Europa şi e o echipă cu stabilitate financiară. La noi, numai linişte nu a fost în ultimul timp. Nu e asta o scuză, dar o echipă se creează în timp. Acum avem jucătoare de valoare, nume, dar trebuie răbdare ca fetele să şi joace ca o echipă", a comentat Adina Meiroşu. "Mergem să ne calificăm la Gyor, tot ce putem promite e faptul că vom da totul! O să vedem dacă va fi de ajuns!", a încheiat interul stînga.

"Gyor a jucat ca de obicei, Oltchim foarte prost!"
Mette Klit, secundul lui Jakob Vestergaard, a comentat şi ea prestaţia vîlcencelor în partida de aseară. "Oltchim a jucat foarte prost. Gyor nu ne-a surprins, ele au jucat ca de obicei. Noi am făcut însă prea multe greşeli. E greu să cîştigi la nivelul acesta, cu erori de acest gen", a spus Klit. Daneza e însă optimistă. "Dacă ne mobilizăm şi eliminăm greşelile, avem o şansă. Două goluri nu sînt greu de remontat", a încheiat Mette.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
durul
durul  •  08 Aprilie 2013, 00:42

la un moment dat, Oltchimul parea mai puternica decat nationala ,dar cu o asemenea pregatire psihica,m-am lamurit...nu stiu cum aceste mari nume de tehnicieni adusi pe bani grei dau rezultate in alte tari ,la noi nu !probabil ca in loc sa adaptam programul nostru la al lor,este exact invers

sandraluiza
sandraluiza  •  07 Aprilie 2013, 12:27

"Gyor a jucat ca de obicei, Oltchim foarte prost!" defapt varianta corecta ar fi asa: "Gyor a jucat ca de obicei, Oltchim foarte prost, tot ca de obicei!"

usla
usla  •  07 Aprilie 2013, 09:33

Citesc declaratia lui MEIROSU, si spun ca daca in retur va suta la poarta , doar cu portarul in fata ca in tur, { atat ea cat si altele in aceeasi situatie} nu vor avea nici o sansa . Pe NEAGU n-o simpatizez de nici-o culoare, dar trebuie sa spun ca daca ar fi jucat, ar fi avut mai multe realizari decat MEIROSU, BARBOSA SI IOVANOVICI la un loc Dealtfel, nu stiu { si cred ca nici ea } ce cauta aceasta IOVANOVICI in echipa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează