SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Neagu şi Vizitiu au semnat cu Oltchim pînă în 2011

Articol de - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au devenit de azi "galactice". Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea a reuşit să le legitimeze azi pe fostele jucătoare ale Rulmentului, care au fost declarate libere de contract după ce nu şi-au primit drepturile salariale pe ultimele şapte luni.

"Neagu şi Vizitiu au semnat pînă în 2011. A fost o negociere neormală, nu au avut pretenţii exagerate", a declarat Nicolae Luca, vicepreşedintele Oltchimului.

Neagu şi Vizitiu vor putea evolua însă doar în campionat, în actuala ediţie, neavînd drept de joc în Liga Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  28 Februarie 2009, 23:34

se pute sa nu se duca si vizitiu e de toata jena fata aia dupa ceare unn frate prost care umbla cui neagu a ajuns de toata speta a sa nu uit neagule vei deveni neam cu o taratura

 •  28 Februarie 2009, 23:20

ar trebui investit si in aducerea unui nou antrenor si mai mult decat atat, un portar nou...luminita se va retrage in curand, si asa e si normal, deja nu mai poate da randament la un nivel inalt ca Cl (desi o apreciez si ii stiu valoarea)...poate ar trebui adusa paula radulescu de la podgorica sau o portarita cu potential...cat mai repede

 •  28 Februarie 2009, 22:15

BRAVO LOR{FETELOR}POATE SI-AU GASIT UN VIITOR MAI BUN .SI NOI NE-AM BUCURAT DE VENIREA LUI GILCA.IMI PARE RAU INSA DE MANIERA PRIN CARE SAU ARANJAT TREBURILE INTRE PATRONI DE LA CELE DOUA CLUBURI.LE UREZ SUCCES SI LOR SI CLUBULUI OLTCHIM.PTR.{DL.}FLORESCU ,UNUI GUNOIER ,LA GUNOI E LOCUL.LA NOI IN ARDEAL OAMENI STIU SA PRETUIASCA,SA IUBEASCA,DAR SA SI UREASCA ASA CA AI GRIJA GUNOIERULE.NU-TI DORESC FLORESCULE DECIT UN FALIMENT TOTAL CIT MAI RAPID{JIGODIE}.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează