SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARIILE CE 2014 / NORVEGIA-ROMÂNIA, AZI, ORA 17:15, ÎN DIRECT PE TVR3

Nechita s-a accidentat » Lovitura pentru Tadici înaintea meciului cu Norvegia

Adriana Nechita a marcat trei goluri în meciul tur, contra Norvegiei // Foto: Marius Ionescu
Adriana Nechita a marcat trei goluri în meciul tur, contra Norvegiei // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 octombrie 2013 22:35

Adriana Nechita nu va juca azi, contra Norvegiei. Extrema dreapta de la Baia Mare poate rata şi jocul cu Hypo Viena, din Liga Campionilor, de săptămîna viitoare.

"Naţionala" României a pierdut-o pe Adriana Nechita pentru meciul de azi, din etapa a doua a preliminariilor CE 2014. Extrema dreapta de la HCM Baia Mare s-a accidentat chiar în partida tur, de miercuri de la Oradea.

"S-a lovit genunchi în genunchi cu o adversară. A făcut o radiografie, dar a plecat pentru investigaţii mai amănunţite la Bucureşti", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

Are genunchiul imobilizat
Nechita a jucat ultimele minute ale partidei, chiar dacă a avut dureri mari. Abia după meci, cînd i s-a umflat genunchiul, şi-a dat seama că e ceva mai grav. Diagnosticul iniţial a fost ruptură de menisc, ceea ce ar fi însemnat operaţie şi cel puţin o lună de pauză.

"Din fericire, e doar o lovitură serioasă. I-a sărit rotula şi genunchiul i-a fost imobilizat trei zile. Apoi va vedea dacă se va simţi mai bine", a declarat antrenorul vicecampioanei HCM Baia Mare, Costică Buceschi.

Tehnicianul speră să o poată folosi pe Ada la meciul cu Hypo Viena, din etapa a patra a Ligii Campionilor, sîmbăta viitoare, în capitala Austriei. "E un meci hotărîtor pentru noi, ar fi bine să fie pe teren", a încheiat Buceschi.

Alte trei cu probleme
Dacă Nechita nu va juca sigur, ea rămînînd acasă, selecţionerul Gheorghe Tadici mai are trei jucătoare cu probleme de sănătate în lot: Timea Tătar, Aneta Pîrvuţ şi Gabriela Perianu.

"O să încerc să le protejez, dar să vedem pe cine mă mai pot baza. Cele de la Baia Mare se resimt după programul extrem de încărcat cu meciuri din trei în trei zile", a declarat Gheorghe Tadici.

4 turnee finale de Campionate Mondiale a jucat Adriana Nechita, 29 de ani, pînă acum

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  27 Octombrie 2013, 19:48

Cat mai asteptam pana sa afle cei de la GSP rezultatul, sau m-au ascultat pe mine si l-au luat ca pe un amical fara prea mare importanta (doar ca eu nu l-am vazut ca pe unul fara importanta)?

sorineldumitru
sorineldumitru  •  27 Octombrie 2013, 18:00
Postat de soextragpe pe 27 Octombrie 2013, 12:39

Sorinele, nu esti printre noi? Preliminariile unui campionat european ti se par meciuri amicale? Si mai ales cu Norvegia, probabil cea mai buna echipa a lumii, in momentul asta?

In conditiile in care e cam greu sa nu batem Belarusul, eu il vad ca pe un meci de pregatire pt CM, calificarea e ca si adjudecata oricum, deci de-aia mi se pare mai important meciul cu Hypo, care e unul decisiv.

sheva7
sheva7  •  27 Octombrie 2013, 13:53

Mai sunt 6 zile pana la meciul cu hypo, timp destul ca parvut sa se reface cat mai aproape de 100%.Am inteles ca si tatar e accidentata.Asta chiar ar fi o lovitura pt hcm.Pana acum , tatar a fost cea mai buna jucatoare a hcm-ului.Sper sa isi revina si eliza pana la meciul cu hypo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează