SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Nerăbdători

Articol de - Publicat luni, 02 iunie 2008 00:00

Handbaliştii lui Omer nu mai au stare pînă la dubla cu Muntenegru, cea care i-ar putea aduce României calificarea la Mondiale după 14 ani.

O săptămînă a mai rămas pînă la primul meci cu Mun­tenegru, din preliminariile CM 2009. “Naţionala” României se pregăteşte asiduu la Oradea cu gîn­dul că ar putea merge, în sfîrşit, du­pă mulţi ani, la un turneu final. Antrenorul Aihan Omer a învăţat împreună cu elevii săi fiecare miş­care a adversarilor, vizionînd zilnic unul dintre cele şase meciuri cu Muntenegru pe care le au la dispoziţie.

– Domnule Omer, toată lu­mea aşteaptă calificarea după o pauză de 14 ani. Veţi reuşi acest lucru?
– Pentru asta ne pregătim. Vreau să spun că băieţii nu mai au stare. Vor să treacă mai repede timpul şi să vină meciurile. Îi simt că sînt nervoşi, aşteptarea asta ne omoară. Am intrat însă în linie dreaptă, mult nu mai e.

- Aţi jucat două jocuri în Slo­vacia. Mulţumit de evoluţia României?
- Foarte mulţumit. Am făcut egal 29 în primul meci şi am bătut cu 29-27 în al doilea. E important însă că s-a jucat tare, fără mena­ja­mente, de ambele părţi, şi nu s-a accidentat nimeni.

– Aţi început vizionările cu Muntenegru?
– Din prima zi de cantonament am început să urmărim meciuri cu ei. Avem şase dvd-uri, toate me­ciu­rile de la Europene şi cîteva ami­cale. Acum trebuie să ne sosească şi dis­putele cu Macedonia, ultimele me­ciuri jucate de ei săptămîna trecută.

– Care e impresia, sînt de bătut?
- Au o echipă solidă, dar putem să trecem de ei. Şi băieţii sînt în­crezători, conectaţi la ma­xi­mum. Simt şi ei că avem o şansă ma­re de a merge la Mondiale în Cro­a­ţia, anul viitor, şi vor să o valo­rifice.

10 victorii un egal şi 3 înfrîngeri e palmaresul lui Aihan Omer de cînd a preluat echipa României

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
 •  03 Iunie 2008, 12:03

ca am vazut de la ce baruri de noapte si discoteci isi iau ei chipsuri si inghetata, asa ca mai lasa vrajeala. Iar rusinea ar trebui sa fie pe capul lor cit casa pt ca de 14 ani nu s au calificat nici unde. SA nu uitam discriminarea care e facuta intre ei si echipa de hanbal feminin, care desi are rezultate bune nu e platita nici pe jumate cit impiedicatii astia de la masculin...

 •  02 Iunie 2008, 23:23

Stiti voi ce tensiune e in sufletul baietilor nostri?Cum poate sa spuna un handicapt ca au fost prin baruri, cind ei nu ies 5 minute sa si ia un chips sau o inghetata ,si nu se gindesc decit cum sa faca sa se califice la CM ,si vinrahati de 12 lei sa vorbeasca prostii. RUSINE ORADEA!

 •  02 Iunie 2008, 15:30

sa i fi vazut ce pregatire asidua fac prin barurile si cluburile de noapte din Oradea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează